Hinner inte med

Dagarna springer iväg och jag hinner inte med. 
Jag kämpar på med medicinen, ska på kontroll idag och dubbla min dos i morgon. Är ganska nervös för det, jag känner ju fortfarande av denna dos liksom.
Men allt går väldigt bra måste jag säga. 
Ska träffa min psykolog direkt efter också så då kommer det säkert kännas ännu bättre.
Går inte förklara vad medicinen gör med mig men det är galet alltså! På ett positivt sätt!

Jag har vabbat en dag med, Adrian klagar på halsont och sov jättedåligt natten till måndag så då var han och jag hemma. Var jättesoligt så jag passade på att hänga i solen i stort sett hela dagen. 

(null)


Men igår var han tillbaka på snövit. Var bara han och två barn till på hela dagen, på vår avdelning. Men det jade gått bra det med. Finns inte så mycket att göra åt det heller. På måndag går vi på semester. Eller iaf Per, jag behöver nog åka ner till jobbet en stund varje dag nästa vecka, men det gör inget. Vi ska ändå vara hemma. 

Ikväll ska jag ge mig ut och springa, gjorde inte det igår och det märktes i kroppen. Men förstår ju att man måste vila ibland med. Fick mig en liten cykeltur med Nellie till mamma och pappa en kortis iaf. 
Per kom ut och det är viktigare just nu. 
Typiskt att det ska bli så varmt idag, men det kvittar, jag måste ut ändå. Ska försöka mig på en längre sväng. Gjorde det i lördags men klantig som jag är glömde jag sätta igång runtastic-appen så fick inte in den rätta längden på sträckan, typiskt!

Igår var det fotboll igen! Och vi vann! Helt galet underbart! Så på lördag är nästa match, och då stundar även 40-årsfest! Det hela slås ihop så vi kommer se matchen tillsammans, hoppas att många ansluter. 

(null)
Nervös....
(null)
Jaaaaaaa!!!!!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0