Pms

Kanske.. har pendlat lite idag. Har känt mig lite off till och från idag, kanske pms,’en brukar vara betydligt värre då.
Brösten gör så jävla ont så jag kan knappt gå! Det brukar de göra innan mens, har så dålig koll på allt nu för tiden sen jag satte in hormonspiralen. 
Kan inte beskriva smärta i brösten när jag sprang förut idag. Hoho!
Gav mig fan på att vara ute längre idag MINST 6 km iaf. Det var så sjukt varmt och jobbigt idag, tände till och blev riktigt irriterad under löpturen och det var jag inte svår på att berätta heller, därav lite min tanke på pms kanske.
Precis vid garageuppfarten hemma växlade appen över till 6 km! Härligt! 

Är i en svacka där det är lite jobbigt nu, inget händer. Tycker konditionen står stilla med nu.. jag behöver ha nån form av resultat och som det känns nu står det stilla överallt. 
Är väl medveten om att jag INTE ska sluta nu då utan kämpa på!

Våran garderob är SNART klar. Är nåt som måste göras om! Men det är så fint!

I morgon fyller aurora år, får se om jag följer med ut dit eller om jag stannar hemma och ger mig ut och springer och sen städar av hemma, är slipdamm och skit överallt nu. Hann inte städa allt innan nu då klockan blev för mycket när alla "stora" grejer var bortstädade. Så det vore skönt och få göra det i morgon! Men vi får se.

(null)

(null)


Mätt och belåten

Ligger i sängen och tittar på när Per jobbar, äntligen har vi fått hem alla grejer till skjutdörrsgarderoben i sovrummet. Hela vardagsrummet var fullt av delar igår. 
Jag åt lite för mycket mat så försöker smälta det lite nu så jag kan ge mig ut och springa & gå om en halvtimma. 
Är så rastlös så måste ut, sen var jag inte ute igår heller så abstinensen är stor idag. 

Nellie har varit hos en kompis hela dagen och badat, hon är jätte seg nu men städar äntligen sitt rum. Det skulle ha gjorts hela veckan men vi har skjutit på det lite kan man säga. 
Sen har hon önskat mys med lördagsgodis och film, så det ska hon få. 

Igår hängde vi på alv hela dagen efter jobbet, vi stannade till sista teatern i törnrosdalen. Den teatern är helt underbar, jag var inte alls pepp på att stanna där och se den i värmen men barnen propsade så dant så vi stannade. 
Sen åkte jag hem snabbt som ögat och åt middage innan jag hoppas på cykeln och cyklade med vänner ner till stadshotellet och tog ett glas prosecco. Så trevligt! 
Var hemma skapligt vilket också var skönt. Är alltid extra seg en fredag kväll. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Nu ska jag se om jag kan göra nån lugn syssla innan jag ger mig ut. 

Så stolt!

I två veckor nu har nellie och de i hennes klass haft en speciell läxa i svenska. 
De ska läsa ut en bok och skriva en recension av boken sen. 
Nellie valde en bok tillsammans med fröken på biblioteket, vilket blev en bok på över 130 sidor.. som hon kämpat med denna bok. Sista veckan har det varit väldigt mycket läsning, på morgonen, efter skolan och innan läggdags. Inget Nellie varit särskilt sugen på men hon har inte klagat en enda gång, hon har bara gjort det. 
Ikväll blev hon äntligen klar! Och lyckan i henne ögon var helt underbar! Syntes hur stolt hon var över sig själv. Kan intr beskriva hur allt jag var/är!
Vi har tillsammans försökt skriva vad boken handlar om. 
Spännande att se vad hon får för betyg på detta. 
OM det blir nån mer sån här läxa tror jag att hon väljer en mindre bok. Och det får hon gärna göra för min del. 
Tänk så stor hon blivit! Min älskade fina Nellie! ❤️

(null)

Har haft en bra nationaldag annars. 
Emma har varit hos oss. 
Sen kom Sandra hit en stund med, som jag saknat henne! Helt galet! Blev helt lugn och varm inombords när hon klev innanför dörren. ❤️
Sen har vi hängt på alv en stund tillsammans med två andra familjer. 
Nellie har lekt med tuva två ggr idag, en gång på förmiddagen innan alv och en gång efter alv. 
Sen har vi som sagt haft läxa och göra resten av kvällen. 
Jag var ute på en promenad. Per tyckte jag kunde pausat idag men gav mig ut och gick bara, inget spring. 
I morgon missar jag nog turen då vi har sommarfest med Nellies klass i morgon. 
Kanske tar på mig träningskläder dit så jag kan springa hem. Vi får se.

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Nu sover barnen och jag har lite och styra med innan läggdags, känns så konstigt att det är jobb i morgon igen. Men fick lite "lördags-feeling" idag.. 

Ortoptisten

Det går i ett kan man säga. 
Vi har haft en superbra helg på Liseberg tillsammans med vänner. Vi hängde på Liseberg fredag och lördag. I fredags var det så lugnt, man kunde åka vad som helst utan att köa. Det brukar alltid vara lugnt på fredagen annars med. 
Lördagen var det mer folk och värmen var lite jobbig. Jag tänker nog mer på barnen att de ska dricka. Glömde mig själv lite kanske så mådde lite dåligt en stund precis när vi skulle äta. Men med massa vatten och vätskeersättning så mådde jag bättre igen. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Vi kom hem skapligt så vi han packa in allt ocj även ta ett dop i Nossen. 

Igår var jag på medicinmottagning och gjorde lite tester och fick information om min cysta i huvudet. Jag har läst mig till att det heter tallkottkörtel men det sa hon ingenting om. 
Skit samma. Det är nåt där som inte ska va där men som just nu är helt ofarligt och faktiskt ganska vanligt. Jag ska göra röntgen vart femte år framöver för att ha koll. 

Och idag är vi i Västervik igen hos ortoptisten. Adrian såg lite dåligt sist på barnhälsovården så hon skickade en remiss hit. Är strax våran tur nu. 
Får se om det inte blir nåt alls, eller lapp för ögat eller glasögon. 
Huvudsaken är att det blir bra!

Ser fram emot en sovmorgon och ledighet i morgon. Var så trött i morse och hade svårt och somna igårkväll. RSS 2.0