Kämpiga dagar

Även om det har varit väldigt jobbigt ett par dagar nu har det ändå gått bra.
Har haft tredje dagen med medicin nu.. och jag mår inte superbra av den efter nån timma efter intag. Men sen släpper det av tack och lov. 
Igår mådde jag illa klippt hela dagen. Jättejobbigt, men ändå gick det bra.

Jag är väldigt mycket piggare kvällstid. Jag kanske inte ägnat så mycket energi åt annat dagtid, tankar osv. Jag har varit relativt lugn, eller trött i kroppen typ. Haha! Så jag har inte orkat gjort nåt. Jag vet inte alls om det är medicinen som gör verkan eller om jag varit tröttare.
Jag försöker flyta med och inte tänka så mycket. Men det är svårt ibland kan jag lova.

Idag har jag inte ens gått upp än. Jag har försökt ligga kvar och bara låta det jobbiga passera. Det har gått bra hittills.
Jag ska gå upp nu, per och barnen ska till slitshult och titta på rallyt. Får se om barnen följer med på fler turer eller hur de gör. 
Jag behöver åka till lekia för Adrian ska på kalas i morgon men blir lite rädd för att köra när jag mår såhär på morgonen. 
Ska se om nån kanske kan följa med mig.. annars får jag vänta nån timma eller två innan jag kan ge mig iväg. 

En annan grej! Förstå min lycka! Jag har sen jag började springa gått ner från 75 till 70 kg.. och jag vill inget annat än att se 69 på vågen. Igår efter att jag varit ute med Linda på kvällen dessutom ställde jag mig på vågen och den visade 69,8!! Kvällstid också! Så underbart! Jag är på så god väg nu! Ska se vad den visar nu på morgonen.. 

Igår handlade jag lite kläder med Millan på stan, hittade två jättefina byxdressar, är vädret passande ska jag ha en av dessa på världens bästa beccas 40 års fest! 

Trötta barn

Barnen ville inte gå upp idag. De är så trötta. Det blev sent för Nellie igår då vi hade en liten dust. Hon är väldigt trött efter kollot och det visar sig mest på hennes humör...  förra veckan i slutet när vi hade en dust så grät hon själv och sa att hon var trött. Så vi bestämde att man inte kan leka varje dag efter kollot heller, hon behöver ha lite lugn och ro med. 
Så igår hade vi en lugn dag, eller vi var i norrhult och firade Ingo. Ändå blev det tjafs och bråk.. der kan det såklart blir ändå men det är så tydligt att hon är så trött och det är inte nellie van vid så tror inte hon vet hur hon ska hantera det. 

Vi ska strax åka till fritids. Hon är där innan kollot nu. 
Nu ska vi hämta vid parken istället tror ja då det är avstängt vid vimarskolan. 
Måste kolla en gång till vid fritids nu så jag hörde rätt igår vilka dagar det var.

Jag är seg i kroppen idag! Jag passade på och springa till norrhult igår, det gick så jävla bra! Vilken energi jag hade! Slog mitt rekord ut dit med sju!! Minuter. Så bra ju!

Ska se om jag kommer ut ikväll med. Iaf en kortare tur. 

Trevlig tisdag! 

(null)

(null)Öland Öland Öland

Det är nåt visst med Öland. Jag älskar Öland!

I torsdags vid lunch började vi åka mot Öland för att stanna ett par nätter. Vi skulle fira midsommar där tillsammans med två andra familjer. I husvagnar allesammans .

Och så bra vi har haft det! Vädret har varit bra, det skulle regnat betydligt mer enligt prognosen men der blev så bra till slut! Underbart!
Vi har dukat långbord med standard midsommarlunch. Ett tivoli var på plats men det var så sunkigt så barnen åkte faktiskt knappt nånting. Lite bara. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
 Sen var vi och tittade på en annan camping längre upp som vi ska bo på en vecka på semestern. Den var så fin, och så fräsch. 
Efter att ha sett våra platser vi bokat testade vi att fråga om det gick och ändra, trodde aldrig det skulle gå med tanke på att vi är tre st familjer som byter av varandra lite. Men det gick! Nu bor vi nära poolen. Vilket jag tror kommer bli bra, nellie kommer nog få gå ensam ett par dagar kanske då det kostar lite för varje dag man vill bada, det kommer vara hon som vill bada mest ändå. 
Ser fram emot den trippen massor nu!

Igårkväll kollade vi på fotbollen såklart. Vi satt samlade i förtältet, i pausen snabbade vi på ner till stranden då det var så lugnt och fint vid vattnet. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Idag kom vi hem, väldigt tidigt! Vi stannade i Mönsterås för att kika lite på nya husvagnar. Det stod på hemsidan att det var öppet, men det var stängt! Sån besvikelse!
Vi ska kontakta dom via mail för att då vissa mått på en vagn, sen kanske vi åker dit och kikar också, då vi är säkra på att det är öppet. 

Jag kan tänka mig husvagnslivet, det har varit så bra senaste gångerna. Men i så fall vill jag ha en barnkammarvagn. Alltid ha en soffa tillgänglig så det inte bara är två stänger i jämt.

Dagen hemma har varit bra men jag har haft en jätte jobbig huvudvärk, som vägrat släppa. 

Adrian har haft det kämpigt med, han är helt slut, tjuter för allt och är jättesur hela tiden.
Det har blivit sena kvällar för honom och mycket frisk luft som han inte är van vid. 
Han behöver verkligen sina timmar, han fungerar inte annars. 
Så hoppas han somnar snart, han är över trött och när han tjuter och skriker blir astman jobbigt med. 

I morgon slipper han dagis men det blir en tidigt morgon ändå då vi ska jobba, han får va med på jobbet en stund, sen ska han leka med en kompis. 
Nellie ska till fritids och kollo.

Min huvudvärk släppte ett tag, men smyger sig på igen nu. 
Hade så mycket behövt springa idag men fick inte för per pga huvudvärken, det stressar mig när jag inte kommer ut. Jag blir besviken på mig själv, typ!

(null)


Pms

Kanske.. har pendlat lite idag. Har känt mig lite off till och från idag, kanske pms,’en brukar vara betydligt värre då.
Brösten gör så jävla ont så jag kan knappt gå! Det brukar de göra innan mens, har så dålig koll på allt nu för tiden sen jag satte in hormonspiralen. 
Kan inte beskriva smärta i brösten när jag sprang förut idag. Hoho!
Gav mig fan på att vara ute längre idag MINST 6 km iaf. Det var så sjukt varmt och jobbigt idag, tände till och blev riktigt irriterad under löpturen och det var jag inte svår på att berätta heller, därav lite min tanke på pms kanske.
Precis vid garageuppfarten hemma växlade appen över till 6 km! Härligt! 

Är i en svacka där det är lite jobbigt nu, inget händer. Tycker konditionen står stilla med nu.. jag behöver ha nån form av resultat och som det känns nu står det stilla överallt. 
Är väl medveten om att jag INTE ska sluta nu då utan kämpa på!

Våran garderob är SNART klar. Är nåt som måste göras om! Men det är så fint!

I morgon fyller aurora år, får se om jag följer med ut dit eller om jag stannar hemma och ger mig ut och springer och sen städar av hemma, är slipdamm och skit överallt nu. Hann inte städa allt innan nu då klockan blev för mycket när alla "stora" grejer var bortstädade. Så det vore skönt och få göra det i morgon! Men vi får se.

(null)

(null)


Mätt och belåten

Ligger i sängen och tittar på när Per jobbar, äntligen har vi fått hem alla grejer till skjutdörrsgarderoben i sovrummet. Hela vardagsrummet var fullt av delar igår. 
Jag åt lite för mycket mat så försöker smälta det lite nu så jag kan ge mig ut och springa & gå om en halvtimma. 
Är så rastlös så måste ut, sen var jag inte ute igår heller så abstinensen är stor idag. 

Nellie har varit hos en kompis hela dagen och badat, hon är jätte seg nu men städar äntligen sitt rum. Det skulle ha gjorts hela veckan men vi har skjutit på det lite kan man säga. 
Sen har hon önskat mys med lördagsgodis och film, så det ska hon få. 

Igår hängde vi på alv hela dagen efter jobbet, vi stannade till sista teatern i törnrosdalen. Den teatern är helt underbar, jag var inte alls pepp på att stanna där och se den i värmen men barnen propsade så dant så vi stannade. 
Sen åkte jag hem snabbt som ögat och åt middage innan jag hoppas på cykeln och cyklade med vänner ner till stadshotellet och tog ett glas prosecco. Så trevligt! 
Var hemma skapligt vilket också var skönt. Är alltid extra seg en fredag kväll. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Nu ska jag se om jag kan göra nån lugn syssla innan jag ger mig ut. 

Så stolt!

I två veckor nu har nellie och de i hennes klass haft en speciell läxa i svenska. 
De ska läsa ut en bok och skriva en recension av boken sen. 
Nellie valde en bok tillsammans med fröken på biblioteket, vilket blev en bok på över 130 sidor.. som hon kämpat med denna bok. Sista veckan har det varit väldigt mycket läsning, på morgonen, efter skolan och innan läggdags. Inget Nellie varit särskilt sugen på men hon har inte klagat en enda gång, hon har bara gjort det. 
Ikväll blev hon äntligen klar! Och lyckan i henne ögon var helt underbar! Syntes hur stolt hon var över sig själv. Kan intr beskriva hur allt jag var/är!
Vi har tillsammans försökt skriva vad boken handlar om. 
Spännande att se vad hon får för betyg på detta. 
OM det blir nån mer sån här läxa tror jag att hon väljer en mindre bok. Och det får hon gärna göra för min del. 
Tänk så stor hon blivit! Min älskade fina Nellie! ❤️

(null)

Har haft en bra nationaldag annars. 
Emma har varit hos oss. 
Sen kom Sandra hit en stund med, som jag saknat henne! Helt galet! Blev helt lugn och varm inombords när hon klev innanför dörren. ❤️
Sen har vi hängt på alv en stund tillsammans med två andra familjer. 
Nellie har lekt med tuva två ggr idag, en gång på förmiddagen innan alv och en gång efter alv. 
Sen har vi som sagt haft läxa och göra resten av kvällen. 
Jag var ute på en promenad. Per tyckte jag kunde pausat idag men gav mig ut och gick bara, inget spring. 
I morgon missar jag nog turen då vi har sommarfest med Nellies klass i morgon. 
Kanske tar på mig träningskläder dit så jag kan springa hem. Vi får se.

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Nu sover barnen och jag har lite och styra med innan läggdags, känns så konstigt att det är jobb i morgon igen. Men fick lite "lördags-feeling" idag.. 

Ortoptisten

Det går i ett kan man säga. 
Vi har haft en superbra helg på Liseberg tillsammans med vänner. Vi hängde på Liseberg fredag och lördag. I fredags var det så lugnt, man kunde åka vad som helst utan att köa. Det brukar alltid vara lugnt på fredagen annars med. 
Lördagen var det mer folk och värmen var lite jobbig. Jag tänker nog mer på barnen att de ska dricka. Glömde mig själv lite kanske så mådde lite dåligt en stund precis när vi skulle äta. Men med massa vatten och vätskeersättning så mådde jag bättre igen. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Vi kom hem skapligt så vi han packa in allt ocj även ta ett dop i Nossen. 

Igår var jag på medicinmottagning och gjorde lite tester och fick information om min cysta i huvudet. Jag har läst mig till att det heter tallkottkörtel men det sa hon ingenting om. 
Skit samma. Det är nåt där som inte ska va där men som just nu är helt ofarligt och faktiskt ganska vanligt. Jag ska göra röntgen vart femte år framöver för att ha koll. 

Och idag är vi i Västervik igen hos ortoptisten. Adrian såg lite dåligt sist på barnhälsovården så hon skickade en remiss hit. Är strax våran tur nu. 
Får se om det inte blir nåt alls, eller lapp för ögat eller glasögon. 
Huvudsaken är att det blir bra!

Ser fram emot en sovmorgon och ledighet i morgon. Var så trött i morse och hade svårt och somna igårkväll. RSS 2.0