Kämpiga dagar

Även om det har varit väldigt jobbigt ett par dagar nu har det ändå gått bra.
Har haft tredje dagen med medicin nu.. och jag mår inte superbra av den efter nån timma efter intag. Men sen släpper det av tack och lov. 
Igår mådde jag illa klippt hela dagen. Jättejobbigt, men ändå gick det bra.

Jag är väldigt mycket piggare kvällstid. Jag kanske inte ägnat så mycket energi åt annat dagtid, tankar osv. Jag har varit relativt lugn, eller trött i kroppen typ. Haha! Så jag har inte orkat gjort nåt. Jag vet inte alls om det är medicinen som gör verkan eller om jag varit tröttare.
Jag försöker flyta med och inte tänka så mycket. Men det är svårt ibland kan jag lova.

Idag har jag inte ens gått upp än. Jag har försökt ligga kvar och bara låta det jobbiga passera. Det har gått bra hittills.
Jag ska gå upp nu, per och barnen ska till slitshult och titta på rallyt. Får se om barnen följer med på fler turer eller hur de gör. 
Jag behöver åka till lekia för Adrian ska på kalas i morgon men blir lite rädd för att köra när jag mår såhär på morgonen. 
Ska se om nån kanske kan följa med mig.. annars får jag vänta nån timma eller två innan jag kan ge mig iväg. 

En annan grej! Förstå min lycka! Jag har sen jag började springa gått ner från 75 till 70 kg.. och jag vill inget annat än att se 69 på vågen. Igår efter att jag varit ute med Linda på kvällen dessutom ställde jag mig på vågen och den visade 69,8!! Kvällstid också! Så underbart! Jag är på så god väg nu! Ska se vad den visar nu på morgonen.. 

Igår handlade jag lite kläder med Millan på stan, hittade två jättefina byxdressar, är vädret passande ska jag ha en av dessa på världens bästa beccas 40 års fest! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0