Dagarna springer på

Dagarna går så snabbt! Jag förstår inte att vi hade så mycket "fritid" förr. Vi umgicks med vänner varje kväll. Nu hinns det inte med. Alls typ. Nellie leker ju med vänner varje dag i stort sett men hon bestämmer ju själv i skolan. 
Adrian är så trött så han orkar inte leka med nån. Han sover redan och bad om att få sova tidigt. Visserligen har han varit på MiniRöris idag så därför är han jättetrött! Bubbis ❤️

Jag har ont i huvudet och ska försöka lägga mig skapligt, haha! Det gör jag varje kväll. 

Vi har haft en jobbig dust med Nellie ikväll, så tråkigt. Men jag hoppas hon förstår. Är inte lätt och vara 8 år alltså. Alla känslor stormar verkar det som. 

Igår hade vi egentid med vänner i simhallen. Det var trevligt och roligt att göra nåt sånt en vardag. Nellie uppskattade det massor. 

I morgon har vi inget kvällstid. Då ska jag ta det lugnt. Fick en tillsägning av min psykolog i förrgår, att jag måste vila upp mig och lyssna på kroppen. Och att det inte är konstigt om jag känner så. 
Men det är inte lätt, jag klarar inte av att inget göra. Men jag ska försöka. 
Besöket där igår var så välbehövligt men jobbigt. Jag grät från det att jag klev in tills jag gick ut igen. Galet, men inte alls konstigt egentligen. Jag tillät mig att vara ledsen en stund. Måste göra det också!

Nu ska jag kolla lite på tvn och hoppas min huvudvärk går över. 
Ska börja med avslappnings-grejer och kanske yoga eller nåt för att de om det är spänningshuvudvärk som kanske kan bli mindre av det. 
Vi får se.

Godnatt! 

(null)
 
För att ha med nån bild slänger jag in en bild på dessa tjejer! Så fina!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0