Min lilla kille

Idag var Adrian trött, han ville hem från hockeyn till och med! Det händer aldrig, han frågade direkt när jag hämtat honom om det var kväll.. nja.. klockan var inte ens 17. Han skulle se festivalen men somnade såklart ifrån. 
Nellie håller låda än och dansar för fullt, nu ska vi varva ner och titta i sovrummet lite. 
Vi ska ha en lugn dag i morgon. Adrian bad om det själv, är säkert annorlunda i morgon dock efter en natts sömn. 
Men vi har hållt igång mycket idag och han är mer snorig idag igen med en slemmig hosta. Så det är inte konstig han är trött.
Inte nog med det så sparkade han i tån ikväll och blev helt förstörd. Ännu värre blev det när han såg att det trängt igenom liiite liiiite blod också. Gick inte ens och torka bort det. Han var så ledsen. Det är sån galet stor skillnad på Nellie och Adrian. Nellie kan nästa förblöda utan att det märks på henne och Adrian klarar inte av att de minsta blod-droppe. Alla är olika ❤️

(null)

(null)

Nu kom per in till sovrummet med så nu ska vi tre mysa här inne, jag är rädd att jag inte håller mig vaken. Fick jätteont i huvudet förut igen, har haft nån slags migrän inatt.
Och nu kändes det som halv ansiktet domnade bort typ, det gjorde det inte för allt såg normalt ut. Men det känns otäckt. Och jag blir lite orolig att huvudvärken ska komma igen. Lyckades stoppa den med Ipren förut men nu började det somna/domna igen och värken börjar komma tillbaka.. jag hoppas jag somnar ifrån och INTE vaknar av det inatt. 
Det blir nog en lugn dag för mig med i morgon.  Så det inte blir ihållande. Blir jobbigt i så fall med tanke på att Per är i Tyskland nästa vecka. 
Kanske bara är stress & ångestpåslag av det som komma skall. Jag vet inte. Försöker inte luska så mycket då det förvärrar hela situation. 
Det blir ordning på’t till slut! 

(null)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0