Piggare

Nellie är piggare, igår var hon inte pigg alls, men hon kräktes inte mer än den gången på natten. Men hon åt inte bra och hade ingen energi. Så igår låg vi mest i soffan allihopa.

Gårdagen var väldigt jobbig men det gick ändå över förväntan, men jag kände mig så jävla ensam. Usch..
Kvällen kom och Nellie blev jätte trött, inte mig emot att somna tidigt. Tror vi alla sov innan halv nio. Jag vaknade med oro i kroppen ocu tänkte att jag skulle strunta i och somna om, men då var klockan bara strax efter 23. Så jag somnade om. 
Jag har sovit ok inatt men vaknat av minsta lilla ljud. Det kunde vara sämre.

Jag trodde jag höll på och bli sjuk igår, min mage drog igång rejält. Men lugnade sig när ångesten försvann så jag trodde det berodde på stressen som jag utsätts för nu. Den här väntan.. 
mådde bra i morse och hade energi, vi åt frukost och duschade och jag tvättade sängkläder osv. Sen efter lunch drog magen igång igen. En gång än så länge..

Jag tycker inte att jag kan va sjuk, men samtidigt har jag dålig energi, men det vill jag tro beror på för lite sömn och allt som händer hemma och att jag är ensam hemma med allt. 
Vi får väl se. Än så länge så har ingen mer blivit sjuk men Nellie smittar än. Och idag när hon är pigg och som vanligt så är det lite jobbigt att hon tar i allt och är överallt, men jag kan ju inte tvinga henne bara helt stilla heller. 
Från idag är hon symptom fri så vi räknar 48 timmar nu, nu håller vi tummarna att ingen av Adrian och jag blir sjuka.. 
jag har så sjukt jävla ont i huvudet, det hjälper inte alls med tabletter. 
Jag ska ligga i soffan en stund nu och kanske till och med slumra till. Om jag kan och får för barnen. 

(null)

(null)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0