Tårar

Kollar på tvn och tårarna rinner. Fan va känslig jag blivit, tjuter för allt. Kan inte hålla tårarna borta.

Vår dag har varit bra, över förväntan iaf. Barnen var nöjda när jag hämtade dom också, Nellie släppte vi av vid en kompis direkt. Hon kom hem lagom till middagen. 
Märks att sommartid strular till det för barnen när de ska sova. Iaf för Nellie. Hon kan inte somna om kvällarna, hon kämpar och kämpar men det går inte. Nu sover hon snart iaf. 

I morgon kanske jag ska åka till Västervik och hämta hem mamma, hon blev hämtad med ambulansen i söndags. ❤️ men idag har hon klarat sig halva dagen utan syrgas iaf så fortsätter det så får hon komma hem. Och jag erbjöd att hämta då jag kommit ifatt så pass idag. 

Morgondagen kommer gå i ett, per ska testa och skjuta igen i morgon så Nellie får följa med oss med Adrian och röris. Vi ska passa på och fika när han tränar. Hon vill inte vara ensam hemma än vilket jag förstår. Hon är bara åtta år än, och mörkrädd på det med, extremt mörkrädd! Nu kanske det inte är mörkt i och för sig med tanke på sommartiden. 

På tal om sommartid så planerar vi nu semestern, eller först och främst när, men lite små planer börjar smidas med. Ser fram emot sommaren! Iaf just nu, sen kommer kanske stressen ifatt sen, brukar vara så, men jag har lovat och jag håller vad jag lovar. Det blir ingen  utlandssemester i år utan husvagnen ska få rulla på de svenska vägarna denna semester. 

Var hos min psykolog idag. Han gav mig så mycket tips och förklarade allt på ett sätt som fick mig att se allt från en annan vinkel. Det är det som är så bra, han ifrågasätter på et helt annat sätt än nån annan. Underbart! 
(null)

Ska försöka tänka om på alla "livsregler".. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0