Tiden rinner ifrån mig

Egentligen har jag kanske haft tid, men jag har inte orkar skriva. Sen Per kom hem har jag varit så trött och även prioriterat annat, hade massor och göra på jobbet osv. 
Än så länge mår vi bra iaf. Nellie var i skolan både torsdag & fredag. 

Idag var det sista gången på skridskoskolan. Barnen fick guldmedaljer och Adrian var så stolt! Gulle! 

(null)

(null)

(null)


Under tiden jag var med barnen där var per och fixade med  några av garderoberna. Nu är de tre på sidan på plats iaf. Det blev så himla bra! Nu väntar vi på skjutdörrsgarderobarma bara! Det kanske tar lite tid. 
Jag har fått in alla mina kläder ikväll, har Pers kvar. De ska ju inte vara i dessa sen men fram tills de andra är klart vill jag ha de där. De ligger på golvet annars, och det blir så dammigt! Det blir bra så länge! Så skönt och slippa hela golvet fullt av kläder.

(null)

(null)

(null)

Nu ikväll har vi , eller Per har iaf (jag har fortsatt i sovrummet) tittat på film med barnen. De är på andra filmen nu och nu sover Adrian. 

Jag hoppas jag får sova inatt, har sovit jättedåligt inatt. Jag drack kaffe jättesent igår och det var första orsaken till att jag inte kunde somna och koppla av. Sen ledde det ena till det andra. 
Typ...

Igårkväll hängde vi i snokebo, blev en spontan kväll med mat och umgänge. Trevligt! Just nu funkar spontana saker bättre för mig. Jag stressar upp mig på nåt konstigt sätt innan nu. Det brukar oftast funka ändå man ibland blir det jobbigt. 

I morgon ska vi göra lite småfix bara, sen är det vardagssysslor med tvätt osv som måste göras. Långkok till middag. 
En lugn och skön dag tänker jag. 

❤️

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0