Psykolog

Sitter på Öppen psyk nu, har tid kl nio så blev lite tidig.
Idag vaknade per mosig i huvudet och jätteförkyld. Why liksom??
Hoppas inte det blir värre iaf. Men det blir härliga snarkningar i husvagnen i helgen vill jag lova.. suck.. 

Försöker se om vi kan låna en vagn av pers bror, de fick vår "rese-vagn" för nåt år sen. Och vi ska se om de har den kvar. Man kan ha den och packa i iaf och slippa gå och bära en väska. Sen kanske Adrian blir trött nån gång och då kan han åka i den lite iaf. Vi får se.
Ikväll ska vi packa klart allt så vi kan komma iväg tidigt i morgon, vill helst vara där när man får checka in just för att det säkert är mycket trafik i morgon till Göteborg med tanke på summerburst. Tror kön är mindre tidigt på dagen. 🙈
Sen gillade barnen lekparken och det på campingen med så då kan man käka nåt och kanske ta ett glas bubbel innan man åker dit. Har äntligen fått hem barefoot bubbly igen. 
Dessvärre dricker jag intr särskilt mycket längre men tänkte se om tjejerna vill ta ett glas med mig iaf. 
Jag försöker hålla mig borta från en del "onyttigt" och ska jag välja mellan söta alkoholdrycker och lite godis tar jag hellre lite godis. 
Men ibland måste man ju få ta nåt och det tänkte jag göra i helgen. 

Barnen ser så mycket fram emot trippen. Nellie vill åka helix men är nervös. Hennes kompis åkte den förra helgen och sa att Balder var värre så det borde inte vara nån fara. 

Är snart min tur nu, skapligt pendlande i mott mående sen jag var här sist. Sist satt jag och grät och tänkte ställa in besöket, idag är det ingen fara.
Det är just det, detta pendlande som gör allt så jobbigt.. men just nu funkar det bra igen och det är jag tacksam för. 
Alla jävla hormoner.. Varmt varmt vaaaarmt!

Det lär blir en pärs att gå på Liseberg i helgen. Hoho!
Har kollat upp att det finns en sjö 1,5 km från där vi bor så jag kommer packa med badkläder! Tror det kommer behöva svalka barnen. Och kanske mig med!

Idag har det varit jobbigt och jobba, det är så hemskt varmt alltså! Inne! Vi har ingen ac hos oss.. alla fläktar går på högvarv och de hjälper inte!
Jag åkte lite tidigare från jobbet och hämtade hem Adrian och Eliot. Per hann hämta nellie innan han drog till Örebro med Ingo. 
Jag skulle ha ätit på smak med vänner men sa ifrån, jag har ju velat fram och tillbaka hela veckan men bestämde mig igår att jag skulle följa med. 
Sen idag när det med Örebro uppdagades fick jag ställa in. Det gjorde inget så. Per ville nog det andra mer än mig.. 
så jag packade ner fika och badkläder och drog med barnen till nossen. Det var så härligt! Dock väldigt jobbigt med ungdomarna som levde fan på bryggan!

Väl hemma jobbade jag på, middagen, vila in alla rena kläder, plocka och styra, få barnen i säng.. nu sover båda barnen iaf. 
Värmen tar på en extremt mycket, men man ska ju inte klaga. Men hade man haft semester nu hade det varit underbart! Men nu är det mest deprimerande att sitta inne hela dagarna och svettas som ett as. 

I morgon ska vi packa husvagnen snabbt som sjutton, sen måste vi bada igen. Jag önskar att jag kunde bada, det var så skönt i vattnet idag! 
Men är lite sådär med att göra det nu när de var inne och gröpte på gyn och jag blöder än. En infektion nu där nere vill jag inte ha! Så jag får snällt avvakta, så fort jag slutar blöda kommer jag kasta mig i sjön! 

Nellie sover oroligt, hon hostar så mycket, hade varit jobbigt i skolan idag då hon hostat massor på lektionen. Jag tycker att hon kan ringa efter oss då så hämtar vi henne, men hon kämpar på. 
Jag har ansett lite hela veckan att hon kanske skulle varit hemma, men tack och lov vill hon inte det. Får se hur natten blir och morgondagen med. 
Vill inte att Adrian får denna hosta, då blir han så dålig med astma och allt, och vi har ingen vagn eller nåt till honom på Liseberg.
Än har inget hänt tack och lov. Det kanske bara är nåt sen hon sov i tält förra helgen. 
Håller iaf tummarna att vi andra slipper nu, nu just denna helg iaf! Föräldramöte

Idag har vi blivit visade vart Nellie ska gå i tvåan, och även träffat hennes nya fröken. Jag har hört om henne innan och hon verkar vara bra. Blev positivt överraskad faktiskt. Tycker vi är värde det nu då Nellies klass haft det väldigt struligt med lärare hela ettan i stort sett.

Direkt efter föräldramötet gick jag en promenad med Madde. Det var varmt men så skönt. Sprang ingenting. Vi hade för mycket och prata om, och jag är lite trött i kroppen med så behöver lyssna på den lite med. 
Blev inte ens svettig, men det får va okej så. 

Nu sover Adrian, mamma och pappa var barnvakt under tiden. Nellie lekte med kompis. Adrian sparkade boll med morfar när vi kom hem. 

I morgon ska Adrian ha med en kompis hem, jag ska ut med vänner och käka. Har sagt ifrån egentligen men Per tyckte jag skulle följa med. Har inte varit på humör för det tyvärr, men nu ska jag med och det ska såklart bli trevligt! 
Sen ska vi packa klart husvagnen. På fredag drar vi mot Göteborg och Liseberg. Ser fram emot det massor, kommer bli varmt dock. Varmaste helgen här hemma, och då drar vi. Haha!

Nu längtar vi till semestern. Vi har planerar en tripp från Skara sommarland och jag tror det kommer bli så bra. Jag ville till Vadstena förra året också men blev inte av. Detta år ska det bli av, och troligtvis gör vi det på vägen från skara. 
Jag försöker va positiv! He he.. 

Ska snart sova, ska prata lite med min fina man först bara. ❤️

(null)

En bild på barnen och fölungen Issa. Hon var jätteintresserad av barnen när de stod vid henne. 

Måndags morgon

Nellie är hemma och har haft det väldigt bra vid Ekenäs slott! Jag hanterade hela situationen bra för en gång skull, det kanske kommer ifatt mig efteråt, det brukar vara så men än har det inte hänt. 

(null)


När hon och Per kom hem igår åkte vi direkt till nossen. Per hade skrivit till Jocke med så de anslöt, Linda hade visst hunnit sluta också. 
Per badade med barnen också och inte ens han tyckte det var kallt. Jag slapp bada och bada av olika anledningar. 
Sen efter det kände jag att jag behövde ge mig ut och springa, men ville inte alls göra det igår och helst inte ensam..men tvingade ut mig så var kankse iväg strax under fem km. 

(null)

(null)

(null)

(null)


Hittade en annons igårkväll om tjejmilen. Undrar om jag har nån som är intresserad av det, vore en sån sporre för mig och en väldigt rolig grej att klara av. 
Ska höra mig för lite, annars får jag som sagt kanske åka ensam. Inte alls lika kul men ändå. 
OM det blir av måste jag lösa barnvakt med dock, om inte pers bror och pappa går med på att per åker hem från mässan en dag tidigare. Då behöver jag inte styra med det alls. 
Det är den 1 september, en lördag. Vore trevligt med en hotell övernattning då med när man ändå är i Stockholm. 
Vi får se, jag måste först höra mig för om nån ens är på. 

(null)


Idag är det tillbaka till jobb och skola och dagis. 
Jag ska iväg på eftermiddagen till Västervik och gyn och se om det där i livmodern försvunnit nu efter tre månader med hormonspiral. Jag tycker själv att jag har samma symptom än men nu kanske det beror på själva spiralen. Jag vet inte.. 
jag är lite orolig för detta men försöker tänka bort det. 

Natten har inte haft många timmars sömn, kan inte förklara varför heller, eller beror på mig själv men inte pga panikångest eller liknande utan ibland av värme ibland av törst och ibland har jag varit pigg.. var inte pigg när klockan ringde i morse kan jag lova. 

Härliga värme!

Värmen som är nu är helt underbar! Men jag tror värmen tar mer på en än man tror. Framåt kvällskanten är jag helt slut och trött i huvudet. 

Just nu sitter jag ute på framsidan. Har städat av överallt inne. Och tvättar lite med. Per skjutsar Nellie till Ekenäs slott, hon ska sova där med pers brors familj bl.a. 
kommer kännas konstigt att "bara" ha ett barn. 

När Per kommer hem ska vi fylla på och göra allt klart med husvagnen. Städa ur med ät tanken, eller om vi tar lite av det i morgon. Vi får se vad vi hinner med.
Jag ska ut och springa senare ikväll med, har haft några dagars paus innan igår. Gav mig ut igårkväll. 
I onsdags motionerade jag inte alls och inte i torsdags heller, men fick mina steg i torsdags ändå tror jag.

Igår var det super segt och varmt och springa, så när jag kom hem slängde jag mig i barnens pool med kläderna på! 

(null)

Är marknad idag på stan men orkar inte ge mig ner dit. 
Jag var iväg en sväng förut då hon som har hand om alla våra partylite visningar hade utförsäljning på alla hennes egna grejer. Hittade massa billigt, för mer än halva priset dessutom. Göttigt!

Vet inte om jag ska hämta en trasa och ge mig in i husvagnen och städa av lite kanske.. tänkte att det var pers uppgift idag men eftersom han inte är hemma än och precis lämnat Ekenäs kanske jag gör det. För att få det gjort.
Vore skönt och kunna umgås och prioritera Adrian lite ikväll med. 

Han har blivit så duktig på att cykla nu, han cyklade utan hjälp alls från oss till Becca förut i förmiddags. 
Han ger inte upp, han kämpar tills han klarar det. Stolt

Ikväll var jag på ljusparty hos Millan i Norrhult. På jobbet idag satt jag och blev sugen på att springa/gå till norrhult. Bestämde mig för att göra det så på lunchen packade jag ombyte och duschartiklar hemma och skickade med Millan hem så jag kunde fixa mig i ordning där innan partyt! 
Tippade på en timma och en kvart ut dit... men det gick så jäkla bra så jag tog mig ut på strax över 50 minuter. Mådde kanske inte superbra när jag kom fram men det släppte snabbt. Dock blev jag väldigt hungrig och hade glömt att äta men åt lite där ute. Och gott fika bjöds det på med. 
Känslan när man överträffar sig själv är underbar!

Är hemma sen ett bra tag tillbaka nu, per och barnen är på väg hem från speedwayen nu. Hoppas det går smidigt hem så de kommer snart. 

Igår invigdes Asllani court! Så stort! Blev rörd när jag stod och filmade intervjun på scenen.

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


Asllani court

Ikväll invigs Asllani court. Givetvis ska vi vara där! Barnen är så peppade med såklart!
Jag ska hämta barnen en stund tidigare idag så vi hinner ta nån korv med bröd eller nåt innan. Sen ska vi möta upp Helena och barnen och gå neråt Bullerbyn. 

Ska se om det hinns med en storhandling nån gång ikväll med, skulle handlat igår men dp var jag inte det minsta sugen tyvärr. 
Kvällen igår var lugn och skön. 
Jag hade gärna velat ge mg ut och gå och blev erbjudan sällskap med men tackade faktiskt nej. Jag orkade inte alls, och ibland måste jag få pausa med känner jag. 
Dock blir der svårt att få in motion så mycket denna veckan alls men jag får försöka.. 
i morgon kväll ska jag till norrhult då Millan har party, ska inget särskilt handla men ska ändå åka dit, hon kommer alltid till mig när jag har partyn. 

Barnen badade i poolen på baksidan igår, det är så härligt när syskonen kan leka själva och skratta och ha skoj tillsammans. ❤️

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)Tanken var att jag skulle bada med dom men det skvätte lite för mycket för min smak, så jag passade på att städa av lite inne, blir så skitigt nu, men drar in mängder med gräs och grus. Men ska inte klaga, det är så härligt ändå, tänk vilket väder vi har och har haft nu! Galet!

Nu ska jag jobba på, sen får vi se när jag kommer iväg idag. Det ser ljust ut iaf så man kan ju alltid hoppas på att det blir skapligt! 

Jobbig natt

Har haft en jobbig natt igen, hade det för ca tre veckor/en månad sen..  panikångestattack från helvetet! Jag fattar inte vad som händer, seriöst! Det går liksom inte stoppa. Jag vaknade med jobbig känsla, vilket ledde till magont, vilket ledde till illamående. Trodde jag skulle få gå och köra fingrarna i halsen även denna gång..  men gjorde inte det och innan kl sex i morse lyckades jag somna och vaknade att allt var borta. Har en tung känsla i kropp och huvud dock men det kanske inte är så konstigt heller. Jag är ju inte sjuk iaf.. 

Nu på förmiddagen har Adrian varit på kalas hos Amanda, jag passade på och köpa krukor och blommor då, hann lagom plantera innan jag åkte med Madde dit igen och hämtade grabbarna. 

(null)

(null)

(null)

Nu ska Nellie på kalas till samma ställe, per ska köra ut henne. Jag skulle vilja lägga mig i solen men orkar inte ens det. Jag har ingen energi idag.

Har hunnit reda ut och pratat massor medans Adrian var på kalaset. 
Så skönt och slippa bli avbruten. Även skönt att bara ägna tid till Nellie.
Min älskade fina tjej, som blivit så stor men samtidigt är så liten. Hon försöker hinna med alla i skolan och förstår vad alla pratar om, samtidigt som hon inte vill och hela hennes situation blir så extrem då. 
Vi ska jobba tillsammans och vi klarar det, bara vi pratar och är ärliga. ❤️

Mina barn leker i sandlådan igen nu, snart ska nellie åka. 
Det blir en lugn dag idag kan jag säga. Soliga lördag!

Det känns som när man är i solen att det är jättevarmt, men när man dippar sig i poolen och är blöt och ska gå upp är det inte alls lika varmt, fy fan vad jag frusit då! Hinner få upp värmen igen ganska snabbt ändå men plågades rejält när jag väl gick upp. Hoho!

Idag har vi hängt på baksidan i solen hela dagen! Jag är lite mosig i huvudet nu. 
Nellie och Adrian har varit med oss, vi är lite halvnere idag allesammans tror jag efter en händelse sent igårkväll. 
Emma, Sara och Aurora har varit här med. Sara och provat nellies klänning till det där medeltida de ska på nästa helg.

(null)

(null)

Nu hänger vi inne och kollar semifinalen i hockeyn VM! Hela Sverige! Barnen är fortfarande ute och leker, de leker i sandlådan. Skönt att vi valde och behålla den, jag och per tyckte vi kunde ta bort den i år men barnen propsade på att ha den kvar, och med facit i hand hade de rätt. De har lekt massor i den än så länge. 

Jag snorar än, men ska försöka ge mig ut en sväng senare. 
Adrian snorar också fortfarande och har sagt att halsen känns konstig igen. Bara det stannar där nu och inte kommer halsont och halsfluss igen.. 

Adrian var svårväckt idag, vi fick väcka honom framåt halv tio idag. Per mös sig ner bredvid honom. ❤️

(null)


Stress fredag!

Vaknade upp väldigt förkyld idag, kände igår att det var nåt på gång. 
Tråkigt, men mår ok annars förutom en snok som rinner mängder.

Sommarfesten igår var bra, tur med vädret som vanligt! 
Det kom några tårar som vanligt när de stora barnen och föräldrarna tackar för sig. 
Jag vill inte vara med nästa år när vi ska sluta. Jag bryter ihop av bara tanken. 
Men det är ju så till slut, ett nytt steg i livet. 

Idag är det mest stress, stress, stress.
Eftersom jag är köassförälder i Nellies klass och barnen önskat att ha disco var det tvunget att bli snart, vilket blev idag, eller ikväll. Vi ska hänga på folkhögskolan. 
Så i eftermiddag hänger vi med Madde och barnen, Madde är klassförälder med. 
Vi ska poppa massa popcorn! Sen ska vi käka tillsammans innan också, ladda ner musik till spellista osv. Och innan detta måste jag hinna handla också, vi hade inte hemma så det räckte med tacos till två familjer så vi behöver komplettera med en hel del. 

I morgon är vi helt lediga och så ska det förbi! Jag hoppas på bra väder så man kan hänga i solen på baksidan. Annars ska jag bara vara hur som! 
Sara och Aurora kommer visserligen en sväng då Nellies klänning måste mätas osv, nästa helg ska hon iväg och sova på Ekenäs slott med dom. Inget mamman ser fram emot men både de och nellie vill så gärna så det får väl bli så. 

Nellie klagar väldigt ofta, i stort sett varje kväll på smärta nånstans. Och då känns det inre bra att hon sover nån annanstans än henne, varken för henne eller mig. Då vissa saker eskalerar under natten med ibland kan det blir ännu jobbigare. Men jag måste ju utsätta mig även för det och Sara och de är väl medvetna om detta nu.
Vet inte roligt vad som hänt med Nellie heller, hon har aldrig, och då menar jag aldrig klagat av småsaker om hon till exempel slår sig osv, hon har blödigt massor och inte ens pipigt. Nu har hon blivit värsta dramaqueenen och gnäller för precis allting. Allt allt allt. 
Klart man ska säga att man har ont osv men man dör ju inte av det, men vad som än händer så verkar hon tro det. 
Jag hoppas det bara är nån fas nu för såhär har hon aldrig varit innan. 
Jag tröstar gärna såklart så missförstå mig inte! Jag älskar nellie och vill hjälpa henne om hon har ont eller inte mår bra såklart men det är sån drastisk skillnad nu. Hon har alltid varit så tuff.. 
nåja. Det blir bra till slut.

Nu måste jag fortsätta jobba, sen det ena och det andra, som sagt. 

Trevlig helg!

(null)


Härliga dagar

Vädret håller i sig och jag hopps det fortsätter så! 
Ikväll ska vi på sommarfest på snövit, är glad att det inte är vi som har barn som slutar. Nästa år kommer jag va helt knäckt, Adrians sista år! Hemska tanke, kommer sakna alla fröknar där, de är så speciella. Det tycker säkert alla om deras egna förskolor såklart.

Igår var vi i Västervik med Adrian på öron,näsa,hals mottagningen. Det var som vi misstänkte iaf. Halsmandlarna är väldigt stora... och läkaren misstänkte nån bakteriell infektion då det inte var grant upp i näsan på honom. Hon tror att infektionen åker imellan näsa och hals hela tiden och Kåvepenin som man alltid får här i stan hjälper inte mot den infektionen helt. Så visar det nåt på proverna ska han få en rejält omgång antibiotika som förhoppningsvis tar bort allt. Och gör det det ska vi se om alla halsinfektioner kommer tillbaka, gör de det måste han operera bort sina mandlar med. 
Så nu håller vi tummarna att han slipper det och att nån antibiotikakur kan hjälpa istället.

På kvällen igår var Per och Nellie iväg, jag serverade hamburgare i solen på framsidan sen var poolen fylld tills de kom hem så de badades en stund iaf innan läggdags, Linda kom en stund med Alicia med så hon fick bada. Hon fick nys på dagen om att Adrian skulle bada på kvällen. Så det är klart hon ville komma med då. ❤️

(null)

(null)

(null)

Det har även kommit ett föl i Norrhult inatt. Äntligen! Nu har båda stona fått så Millan äntligen kan slappna av lite! 
Så söt!

(null)

(null)
 
Vi ska åka ut och hälsa på och titta nu under dagen, jag och Susanne. 

Trötter

Ikväll är jag trött! Brukar vara pigg om kvällarna nu för tiden. Värmen tar på en, sen är jag ensam med och det tråkar ut en lite med kanske. Samtidigt som det är skönt.

Var inte det minst sugen på att ge mig ut och motionera idag men kände att jag måste! 
Fick faktiskt med mig Eric ut! Så himla duktig! Härligt med sällskap och puschning ibland med. Vi varvade att gå ibland och springa ibland. 
Känslan efteråt är härlig. Jag sprang lite mer än 1 km till sen. 
(null)

Nu resten av kvällen har jag ätit några korvar med bröd till middag, kaffe och vatten på framsidan. Duschat, låg en säkert en timma på soffan i solen på framsidan och lyssnade på musik. Tittade rakt upp på den klarblåa himmeln. Underbart! 

(null)

(null)

Per och barnen har haft det bra med. De är på väg hem nu. 
I morgon blir det kort-dag för Adrian, vi ska till Västervik med honom på eftermiddagen. 
Nellie ska oclså sluta tidigt men hon ska hänga hos farmor efter skolan. Det andra fölet har fortfarande inte kommit. Vi väntar med spänning! 

(null)

(null)

(null)

Har lite ont i huvudet. Men har druckit massor nu så hoppas värken försvinner utan tablett. 

Avslutar med bilder från vårat träd som äntligen, efter många år börjat blomma! Så fint. 
Ska fortsätta se på hockeyn nu sen kommer antagligen de andra inklampandes snart. 

(null)

(null)


En sak till! Idag har vi varit hos en jobbarkompis och kollat på hans pool och hur allt sker osv med klor/salt och rengöring osv. 
Så smidigt och man blev ju inte mindre sugen nu. 
Efter denna sommar måste vi välja, husvagnen eller pool till nästa sommar. Ska i så fall ha ett trädäck på hela baksidan. Det tråkiga är ju att på kvällen är solen borta, men vi vill inte ha poolen på framsidan heller, så det får bli såhär. Man kan inte få allt... 

Ensam

(null)

Jag njuter väldans av det härliga vädret nu! Ör lite tråkigt att jobba just nu och sitta inne. Men försöker ta tillvara på solen efter jobbet!

Ikväll verkar det som att jag blir helt ensam hemma. Tanken var att Per oh Adrian skulle åka till Målilla på speedway och heja på Dackarna. Men nu ville tydligen Nellie med också. Inte jag..
Vet inte om sista ordet är sagt hos Nellie än dock men hon var väldigt sugen på att åka igår och i morse.

Jag ska ge mig ut på en lång sväng då, promenera och springa omvartannat. Hade blivit en kortare sväng annars idag efter jag hade behövt va hemma tills de åker vid 17- tiden. Men nu behöver jag inte stressa. 
Ska sätta mig på framsidan och ta mitt kaffe i lugn och ro efteråt med. Kommer kännas konstigt men ska försöka njuta. Kan ju va så att Nellie är hemma med som sagt men hon lär ju inte vilja umgås med sin mamma då direkt. Ha ha!

Ska ta tag i jobbet nu, skulle varit hos tandläkaren idag men kände inte riktigt att det var "rätt dag" så ska tillbaka en annan dag. Söndagen den...

vet inte ens datumet, har varit för mycket ledigt nu så man blir helt väck. 
Jag vet iaf att det är söndag och att det i morgon är dags för "vardag" igen med skola, dagis och jobb. Känns lite tragiskt men ska bli skönt att komma igång igen med.

Vet inte riktigt vad vi gjort dessa lediga dagar heller, jag har varit hängig och haft lite feber med halsont osv. Adrian har hemsk hosta. Barnen har lekt och badat i poolen. Vi har haft det väldigt bra, jag har dock inte rört på mig nåt alls vilket stressar mig enormt. Vet inte om jag ska försöka mig på en promenad ikväll iaf. Men lite joggning. Vi får se. 

(null)

(null)

Just nu sitter jag under paviljongen med mitt morgonkaffe, poolen håller på och fylls upp, sen ska jag pressa lite i solen tänkte jag. Vi tvättar och styr lite vid sidan av med.  Gräset ska klippas idag med. Vi tar det som det kommer men vi måste få lite gjort med. 

Trevlig söndag alla. 

Härliga vår/försommar

Älskar Maj månad! Har aldrig ens reflekterar över det innan men jag försöka suga in allt fint och saker som får mig att må bra. ☀️
Jag kör på med motionen, har sprungit och promenerat. Igår var det så jävla varmt här och Per skulle väg strax efter kl 17. Så skulle jag komma iväg så behövede jag va iväg mellan 16-17 då det var som varmast. Jag bestämde mig för att powerwalka en timma. Blev borta va 45 minuter och jag sprang kanske halva tiden iaf , (i nedförsbackarna). 
Jag är väldigt stolt över mig själv som kommer iväg, men känner att kroppen behöver vila, under mina fötter är det fullt med blåsor, jag har haft jätteont i min högra höft och nu börjar mitt knä göra ont med. 
Men jag vill INTE sluta! Jag vill ju köra på. 
Ikväll ska jag på SMAK tillsammans med Linda & Madde så då kanske jag skippar det, även att det slagit mig att jag faktiskt hinner till kl 19. Vi får se.
Jag märker ju skillnad på mig, iaf på mitt mående. Jag är gladare och piggare. Vikten vet jag inte alls, jag ser ingen skillnad men försöker slå bort det. Även att det såklart är en anledning till varför jag motionerar också så försöker jag tänka att min kondition och psykiska mående är viktigare. Sen ligger vikten lite hand i hand med mitt psykiska mående med såklart. Men det får jag ta tag i den när jag fått upp orken.

Annars mår alla bra, Adrian vaknade upp förkyld i morse. Så typiskt när han tar sista antibiotikan idag på dagen. 
Men han är pigg just nu ändå iaf. 
Barnen är trötta dock, nellie är inte riktigt sig själv, hon är trött och off och matt på kvällarna. Men inte sov-trött.. egentligen inget konstigt att värmen tar på henne, hon har långa dagar i skolan/fritids. 
Adrian håller igång men är kanske lite trött med men hans humör är ändå bra. Han har äntligen lärt sig cykla. Min duktiga kille.

Ikväll ska jag som sagt ut och käka, det ser jag fram emot! 
Sen är vi lediga igen. I morgon ska solen skina, då ska jag smörja in mig och spendera min dag i solen. Vi skippar alv i morgon tror jag. Är jobbigt och gå när det är för varmt med och idag kan vi inte gå med tanke på att vi jobbar till 16. 
Behöver få lite d-vitamin känner jag men har förstått och sett att solen tar nåt sjukt nu så insmörjning är ett måste! 

Nu ska jag jobba på, hade knappt inget och göra igår och trodde jag låg i fas nu inför en ledig helg men idag ligger jag snarare efter istället. Ho ho!

(null)

(null)

(null)

(null)


Kalas-dags!

Vid tio idag blir äntligen Adrians 5-årskalas på Kalles av. Han är så laddad.
Har dock redan fått ett återbud på morgon. Dessa sjukdomar alltså. Märks vad Adrian fick sin halsfluss från. Alla barn på vår avd verkar ha haft eller fått ont i halsen med feber.
Men än så länge är de iaf 8 barn och det är huvudsaken.

Idag har vi lite styr ute. Vi ska klippa gräset och tvätta våran husvagn. 
Jag ska försöka få till en jogging-runda med. Sprang en tur igårkväll, var alldeles för rastlös hemma så för att skona min familj är det bättre jag ger mig ut och gör av med energi. De 4,5 km räckte kanske inte helt men är rädd att jag ska få ont i min höft igen så tar det lite lugnt. Är så jäkla glad att jag ens kommer ut. Jag märker skillnad på min kondition och det är målet just nu. 

Vikten får jag ta tag i sen.. 

Igår hade vi en väldigt bra dag. Adrian fick en klipptid hos Jessica igår, han ville vara fin på kalaset och hand hår växer så fort och är så tjockt så det blev jobbigt i ögonen nu. Han blev så nöjd.

(null)

Sen åkte vi ner till torget, var "barnes stora dag" där. 
Superhjäter mot cancer var där och det var uppskatta gör barnen. Till och med nellie ville ta sig på kort med vissa av dom, tillsammans med Tilde. 

Vi hängde lite längre med Adrian då Nellie var på kalas hos en klasskompis som bodde i centrum. 
Vi avslutade med glass, där Helena och Arvid anslöt med. 
Linda kom förbi med Ixon, hon skulle gå lite bland folk med honom bara för att det är bra. Han är så duktig! Är så imponerad av Lindas jobb med den hunden. Otroligt duktiga tillsmmans!

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

På kvällen sen lekte jag och barnen i studsmattan och tog roliga bilder.
En härlig lugn lördag tillsammans med de jag älskar mest. ❤️

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


Härliga fredag!

Idag har vi haft en väldigt bra dag. 
Jag har varit hemma hela dagen då per behövt jobba pga diverse möten. Han slutade kl 15 typ men så kunde/ville jag inte åka ner till jobbet så jag tog den timman senare. 
Just när han åkte hem var Adrian och jag hos Becca och Helena. Barnen hade jättekul och även jag. Är så trevligt att kunna sitta och prata i lugn och ro. ❤️

Vi startade dagen med mys i sängen.. 

(null)

(null)

(null)

Sen frukost och styr, jag dammsög och fixade lite. Adrian spelade hockey och fotboll i vanlig ordning!

Sen mötte vi upp per och alla från jobbet på MX för att käka lunch, Adrian skulle äta pannkakor. Det var slut såklart.. så han och jag stressade till sibylla istället, vi skulle ju hämta Nellie med så vi hade lite bråttom. Men vi hann. 

Åkte ner en snabbt till Lekia, nellie ska på kalas i morgon.
Det är mycket i morgon, nellie ska som sagt på kalas, Adrian ska klippa sig 11.15, sen vill vi ju ner till stan med, är barnens dag där. Tror Batman och Spider-Man mm kommer på besök. 

Nu ikväll har Per satt upp paviljongen på baksidan tillsammans med Emma, jag har kört och hämtat Nellie och kompis på disco. Under tiden discot var gick jag en promenad med Linda och Ixon. Var så trött men orkade en rejäl sväng.
Är för rastlös för att låta bli. Och nu var det lugnt tempo. 

Nu ska snart barnen sova. 
Per och Adrian kolla hockey VM och jag och Nellie lets dance. 

(null)

(null)


En morgon i kaos

Ha ha! Vilken morgon alltså. 
Idag skulle per besikta vår husvagn, och även ingos Corvette. Jag trodde husvagnen var först, och den skulle vi koppla på när Nellie var körd till skolan. Jag missade infon om att Corvetten skulle besiktas före husvagnen. 
Adrian och jag vaknade kl 8, jag sa till Adrian att pappa & Nellie hade åkt. Han smög ut och kom in igen och sa att Nellie kollade på paddan men att pappa var iväg.
Blev genast uppstressad eftersom inte per kommit hem. 
Skrev till per om han var på väg hem men det var han inte. Ho ho! Panik. 
På med kläder på Adrian och mig, jag såg förjävlig ut med foppatofflor tjocka ullstrumpor och mysbyxor. Men struntade lite i det just då. Nellie fick gå själv från vägen, vågade inte riktigt visa mig där och sen ville jag inte skämma ut Nellie heller. Håret på sniskan på både mig och Adrian. Ja ni fattar. Vi hann iaf!

Sen väl hemma hade Per kommit hem och skulle koppla på husvagnen snabbt, så jag stressade med att hjälpa till med det också. Var nog en rolig syn om nån såg oss, eller mig iaf.  Ser framför mig hur Adrian och jag står där fortfarande helt nyvakna och undrar vad som hände?! Haha!
Vi vaknade till iaf, det vill jag lova. Jag såg en lugn morgon framför mig. 

Dagen har varit bra, vi har varit och hämtat ut ett paket från HM, sen eftet lunchen bytte Per av mig så jag fick jobba. 
Adrian mår bra ändå men har lite problem med sin lilla mage. Han har svårt och hinna till toaletten ibland och han får ont i magen en stund efter att han tagit antibiotikan. Inget konstigt så men det stressar en redan uppstressad mamma. 

(null)

Han har svårt och komma till ro på kvällen, vilket inte är konstigt heller. Det händer inte så mycket här hemma. 

Direkt efter jobbet var jag ute och sprang/gick med Linda. Vi sällskapade halvvägs ungefär, sen sprang jag en lika lång bit till själv. Underbar känsla! Vi sprang förbi Asllani court, ser fram emot invigningen! ❤️
(null)

(null)

Har dock jävligt ont i min höft men smärtan är mindre så länge jag håller igång. Har jag suttit och ska resa mig upp gör det sjukt ont!
Adrian ville så gärna åka corvetten när vi hämtade paketen från HM, när vi skulle kliva ut bilen tog jag mig knappt ur, det gjorde så jävla ont! Trodde jag skulle få ringa per och be om hjälp för det gick inte. Men tur man är envis! Jag älskar corvetten men får snällt avstå att ha den bilen just nu. Jag kör min fina passat istället. 

Nu tror jag min lilla AdeBade sover. Är min stora NellaBella kvar. ❤️

Halsfluss

Då Adrian hade problem med att prata till och med och såg förjävlig ut i halsen ringde jag hälsocentralen igår, vi fick komma dit mitt på dagen. 
Han uppfyllde inte alla krav för att göra halsprov men Per lyckades övertala henne så hon gjorde det till slut. Och det visade positivt och halsfluss var det. Precis som jag trodde. 
Han behöver ta det lugnt 3-4 dagar nu, vet inte om crp var lite högt med, det är ju inte alls bra att anstränga sig med halsfluss oavsett.. 
vi ska vara hemma hela veckan nu, just för att han inte ska riskera att få tillbaka det. Han har haft otur och få tillbaka halsfluss varje gång. 
Jag ska ringa öron, näsa, hals i morgon. En egenremiss. Vi gjorde det med Nellie då hennes mandlar och polyper var väldigt stora, hon fick inte halsfluss ofta dock med extrema andningsuppehåll när hon sov. Adrian har jättestora mandlar med, men vet inte om de är tillräckligt stora för att ta bort. Vi får se.

Han är piggare idag, han kanske inte har gjort så mycket fysiskt men han har pratat, pratat, tjatat, pratat. Helt galet alltså! Går inte förklara mängden ord som kommit ur hans mun idag. 
(null)

(null)

(null)
Sista bilden är mest för att visa prickarna, blev lite orolig då de bara ploppade upp överallt i ansiktet. Men det fick vi förklarat vad det var, det kan bli så av en kraftig ansträngning när man har en infektion. Typ om man kräks eller nåt. Nu kräktes han inte men höll på och göra flera ggr när han vaknade i panik natten till söndagen. När han inte fick luft och skrek och skrek. Stackarn ❤️

Idag har jag haft sån sjuk energi igen, har varit lite orkeslös senaste dagarna men det beror nog på oro för Adrian och en jobbig stund på jobbet i fredags. 

Idag har jag, vi, rensat Adrians rum. Blivit av med hans kök och köksgrejer. Köpt en våningssäng till hans rum. Nellie är så mörkrädd så de kan sova där tillsammans, sen har vi ingen direkt plats för nån som sover över. Han behöver en 90-säng och den här tar ju inte mer plats mer än på höjden. Jag hoppas det blir bra. Mitt i sängbygget gick jag Borg-rundan med Linda. Det var tufft och jobbigt idag. Mådde lite illa när jag kom hem, men eftet en flaska vatten och mat gick det över. Emma lagade sin goda köttgryta idag!

Nu ikväll har jag styrt klart på Adrians rum och även gått en promenad med Becca och Helena. Vi gick till Ica bl.a. Trevligt!
Har gått mer än en mil idag, kändes i mina höfter i slutet av promenaden. 
Ska försöka springa en kortare runda i morgon. Blir inte lika långt när jag springer då jag inte orkar så långt. Ha ha! Men snart ska jag orka mer! Så det så!

Nu har jag duschat och försöker få Adrian att somna. Kommer bli kämpigt att vara hemma hela veckan men det blir bäst så. Har pratat med personalen på snövit med. De kan inte stoppa honom och tvinga honom att ta det lugnt där. Så det får bli såhär. Vi ska dela på vabben!

Jag har fortfarande energi men ska inte göra mer nu, kanske vika in tvätten. Energin kankse är borta i morgon så man får passa på!

(null)

(null)

Nu kommer det snart en tjej som ska hämta Adrians gamla säng! Så skönt och bli av med "skiten". 

RSS 2.0