Asllani court

Ikväll invigs Asllani court. Givetvis ska vi vara där! Barnen är så peppade med såklart!
Jag ska hämta barnen en stund tidigare idag så vi hinner ta nån korv med bröd eller nåt innan. Sen ska vi möta upp Helena och barnen och gå neråt Bullerbyn. 

Ska se om det hinns med en storhandling nån gång ikväll med, skulle handlat igår men dp var jag inte det minsta sugen tyvärr. 
Kvällen igår var lugn och skön. 
Jag hade gärna velat ge mg ut och gå och blev erbjudan sällskap med men tackade faktiskt nej. Jag orkade inte alls, och ibland måste jag få pausa med känner jag. 
Dock blir der svårt att få in motion så mycket denna veckan alls men jag får försöka.. 
i morgon kväll ska jag till norrhult då Millan har party, ska inget särskilt handla men ska ändå åka dit, hon kommer alltid till mig när jag har partyn. 

Barnen badade i poolen på baksidan igår, det är så härligt när syskonen kan leka själva och skratta och ha skoj tillsammans. ❤️

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)Tanken var att jag skulle bada med dom men det skvätte lite för mycket för min smak, så jag passade på att städa av lite inne, blir så skitigt nu, men drar in mängder med gräs och grus. Men ska inte klaga, det är så härligt ändå, tänk vilket väder vi har och har haft nu! Galet!

Nu ska jag jobba på, sen får vi se när jag kommer iväg idag. Det ser ljust ut iaf så man kan ju alltid hoppas på att det blir skapligt! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0