Föräldramöte

Idag har vi blivit visade vart Nellie ska gå i tvåan, och även träffat hennes nya fröken. Jag har hört om henne innan och hon verkar vara bra. Blev positivt överraskad faktiskt. Tycker vi är värde det nu då Nellies klass haft det väldigt struligt med lärare hela ettan i stort sett.

Direkt efter föräldramötet gick jag en promenad med Madde. Det var varmt men så skönt. Sprang ingenting. Vi hade för mycket och prata om, och jag är lite trött i kroppen med så behöver lyssna på den lite med. 
Blev inte ens svettig, men det får va okej så. 

Nu sover Adrian, mamma och pappa var barnvakt under tiden. Nellie lekte med kompis. Adrian sparkade boll med morfar när vi kom hem. 

I morgon ska Adrian ha med en kompis hem, jag ska ut med vänner och käka. Har sagt ifrån egentligen men Per tyckte jag skulle följa med. Har inte varit på humör för det tyvärr, men nu ska jag med och det ska såklart bli trevligt! 
Sen ska vi packa klart husvagnen. På fredag drar vi mot Göteborg och Liseberg. Ser fram emot det massor, kommer bli varmt dock. Varmaste helgen här hemma, och då drar vi. Haha!

Nu längtar vi till semestern. Vi har planerar en tripp från Skara sommarland och jag tror det kommer bli så bra. Jag ville till Vadstena förra året också men blev inte av. Detta år ska det bli av, och troligtvis gör vi det på vägen från skara. 
Jag försöker va positiv! He he.. 

Ska snart sova, ska prata lite med min fina man först bara. ❤️

(null)

En bild på barnen och fölungen Issa. Hon var jätteintresserad av barnen när de stod vid henne. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0