Härliga vår/försommar

Älskar Maj månad! Har aldrig ens reflekterar över det innan men jag försöka suga in allt fint och saker som får mig att må bra. ☀️
Jag kör på med motionen, har sprungit och promenerat. Igår var det så jävla varmt här och Per skulle väg strax efter kl 17. Så skulle jag komma iväg så behövede jag va iväg mellan 16-17 då det var som varmast. Jag bestämde mig för att powerwalka en timma. Blev borta va 45 minuter och jag sprang kanske halva tiden iaf , (i nedförsbackarna). 
Jag är väldigt stolt över mig själv som kommer iväg, men känner att kroppen behöver vila, under mina fötter är det fullt med blåsor, jag har haft jätteont i min högra höft och nu börjar mitt knä göra ont med. 
Men jag vill INTE sluta! Jag vill ju köra på. 
Ikväll ska jag på SMAK tillsammans med Linda & Madde så då kanske jag skippar det, även att det slagit mig att jag faktiskt hinner till kl 19. Vi får se.
Jag märker ju skillnad på mig, iaf på mitt mående. Jag är gladare och piggare. Vikten vet jag inte alls, jag ser ingen skillnad men försöker slå bort det. Även att det såklart är en anledning till varför jag motionerar också så försöker jag tänka att min kondition och psykiska mående är viktigare. Sen ligger vikten lite hand i hand med mitt psykiska mående med såklart. Men det får jag ta tag i den när jag fått upp orken.

Annars mår alla bra, Adrian vaknade upp förkyld i morse. Så typiskt när han tar sista antibiotikan idag på dagen. 
Men han är pigg just nu ändå iaf. 
Barnen är trötta dock, nellie är inte riktigt sig själv, hon är trött och off och matt på kvällarna. Men inte sov-trött.. egentligen inget konstigt att värmen tar på henne, hon har långa dagar i skolan/fritids. 
Adrian håller igång men är kanske lite trött med men hans humör är ändå bra. Han har äntligen lärt sig cykla. Min duktiga kille.

Ikväll ska jag som sagt ut och käka, det ser jag fram emot! 
Sen är vi lediga igen. I morgon ska solen skina, då ska jag smörja in mig och spendera min dag i solen. Vi skippar alv i morgon tror jag. Är jobbigt och gå när det är för varmt med och idag kan vi inte gå med tanke på att vi jobbar till 16. 
Behöver få lite d-vitamin känner jag men har förstått och sett att solen tar nåt sjukt nu så insmörjning är ett måste! 

Nu ska jag jobba på, hade knappt inget och göra igår och trodde jag låg i fas nu inför en ledig helg men idag ligger jag snarare efter istället. Ho ho!

(null)

(null)

(null)

(null)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0