Stress fredag!

Vaknade upp väldigt förkyld idag, kände igår att det var nåt på gång. 
Tråkigt, men mår ok annars förutom en snok som rinner mängder.

Sommarfesten igår var bra, tur med vädret som vanligt! 
Det kom några tårar som vanligt när de stora barnen och föräldrarna tackar för sig. 
Jag vill inte vara med nästa år när vi ska sluta. Jag bryter ihop av bara tanken. 
Men det är ju så till slut, ett nytt steg i livet. 

Idag är det mest stress, stress, stress.
Eftersom jag är köassförälder i Nellies klass och barnen önskat att ha disco var det tvunget att bli snart, vilket blev idag, eller ikväll. Vi ska hänga på folkhögskolan. 
Så i eftermiddag hänger vi med Madde och barnen, Madde är klassförälder med. 
Vi ska poppa massa popcorn! Sen ska vi käka tillsammans innan också, ladda ner musik till spellista osv. Och innan detta måste jag hinna handla också, vi hade inte hemma så det räckte med tacos till två familjer så vi behöver komplettera med en hel del. 

I morgon är vi helt lediga och så ska det förbi! Jag hoppas på bra väder så man kan hänga i solen på baksidan. Annars ska jag bara vara hur som! 
Sara och Aurora kommer visserligen en sväng då Nellies klänning måste mätas osv, nästa helg ska hon iväg och sova på Ekenäs slott med dom. Inget mamman ser fram emot men både de och nellie vill så gärna så det får väl bli så. 

Nellie klagar väldigt ofta, i stort sett varje kväll på smärta nånstans. Och då känns det inre bra att hon sover nån annanstans än henne, varken för henne eller mig. Då vissa saker eskalerar under natten med ibland kan det blir ännu jobbigare. Men jag måste ju utsätta mig även för det och Sara och de är väl medvetna om detta nu.
Vet inte roligt vad som hänt med Nellie heller, hon har aldrig, och då menar jag aldrig klagat av småsaker om hon till exempel slår sig osv, hon har blödigt massor och inte ens pipigt. Nu har hon blivit värsta dramaqueenen och gnäller för precis allting. Allt allt allt. 
Klart man ska säga att man har ont osv men man dör ju inte av det, men vad som än händer så verkar hon tro det. 
Jag hoppas det bara är nån fas nu för såhär har hon aldrig varit innan. 
Jag tröstar gärna såklart så missförstå mig inte! Jag älskar nellie och vill hjälpa henne om hon har ont eller inte mår bra såklart men det är sån drastisk skillnad nu. Hon har alltid varit så tuff.. 
nåja. Det blir bra till slut.

Nu måste jag fortsätta jobba, sen det ena och det andra, som sagt. 

Trevlig helg!

(null)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0