Varmt varmt vaaaarmt!

Det lär blir en pärs att gå på Liseberg i helgen. Hoho!
Har kollat upp att det finns en sjö 1,5 km från där vi bor så jag kommer packa med badkläder! Tror det kommer behöva svalka barnen. Och kanske mig med!

Idag har det varit jobbigt och jobba, det är så hemskt varmt alltså! Inne! Vi har ingen ac hos oss.. alla fläktar går på högvarv och de hjälper inte!
Jag åkte lite tidigare från jobbet och hämtade hem Adrian och Eliot. Per hann hämta nellie innan han drog till Örebro med Ingo. 
Jag skulle ha ätit på smak med vänner men sa ifrån, jag har ju velat fram och tillbaka hela veckan men bestämde mig igår att jag skulle följa med. 
Sen idag när det med Örebro uppdagades fick jag ställa in. Det gjorde inget så. Per ville nog det andra mer än mig.. 
så jag packade ner fika och badkläder och drog med barnen till nossen. Det var så härligt! Dock väldigt jobbigt med ungdomarna som levde fan på bryggan!

Väl hemma jobbade jag på, middagen, vila in alla rena kläder, plocka och styra, få barnen i säng.. nu sover båda barnen iaf. 
Värmen tar på en extremt mycket, men man ska ju inte klaga. Men hade man haft semester nu hade det varit underbart! Men nu är det mest deprimerande att sitta inne hela dagarna och svettas som ett as. 

I morgon ska vi packa husvagnen snabbt som sjutton, sen måste vi bada igen. Jag önskar att jag kunde bada, det var så skönt i vattnet idag! 
Men är lite sådär med att göra det nu när de var inne och gröpte på gyn och jag blöder än. En infektion nu där nere vill jag inte ha! Så jag får snällt avvakta, så fort jag slutar blöda kommer jag kasta mig i sjön! 

Nellie sover oroligt, hon hostar så mycket, hade varit jobbigt i skolan idag då hon hostat massor på lektionen. Jag tycker att hon kan ringa efter oss då så hämtar vi henne, men hon kämpar på. 
Jag har ansett lite hela veckan att hon kanske skulle varit hemma, men tack och lov vill hon inte det. Får se hur natten blir och morgondagen med. 
Vill inte att Adrian får denna hosta, då blir han så dålig med astma och allt, och vi har ingen vagn eller nåt till honom på Liseberg.
Än har inget hänt tack och lov. Det kanske bara är nåt sen hon sov i tält förra helgen. 
Håller iaf tummarna att vi andra slipper nu, nu just denna helg iaf! Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0