Snart snart snart

(null)

Det röda planet! Där är Per! I morgonbitti kl halv sju landar han på Arlanda!
Det är en underbar känsla! 

Dagen idag då, den har varit bra! Jag har vabbat, Adrian har varit feberfri sen förmiddagen iaf. Och hostat mindre med, astman är jobbig än dock. Men han har varit piggare sen igår, mycket piggare!

Vi har storhandlat och sen när Nellie slutade skolan plockade jag upp henne och Tilde för att åka till stan, nellie ville som sagt handla lite kläder för pengarna hon fått från jultidningarna. 
Var mycket rea så hon fick mycket fint, vi fikade på bakfickan med, där fick Adrian ett utbrott, han var så trött stackarn, men ändå ok att bete sig så för det, men efter fikan fick han lite energi igen så vi gick och köpte nya skridskor till honom. 
De gamla är för små och knappt använda. De växer ur skridskorna snabbt alltså och de hinner därmed inte användas nåt nämnvärt heller. 

Sen har vi hängt med Emma. Jag har haft huvudvärk men har haft det sen igårkväll men lyckats hålla det under kontroll med alvedon. 

Har sen nån vecka tillbaka hade domningar i vänster sida av kroppen. Otäck känsla, jag kan få så precis innan migränanfall men har inte fått nåt anfall, man kan tydligen få sån "aura" som det kallas utan huvudvärk med men det har jag aldrig varit med om innan. Och inte såhär många dagar. 
Jag har liiite sån känsla hela dagen men det blir värre framåt eftermiddagen, handen är helt borta i stort sett, klarar inte av att hålla i tyngre saker, då tappar jag det. 
Känner ingen smärta, bet lite i handen idag och kände ingenting, märkte att det gått hål också. 
Fattar inte vad det är, kinden somnar/domnar också en hel del.. men det vet jag inte om det gjort till och från sen operationen, svårt och säga det.
Detta kan framkallas av stress och det kanske beror på det? 
Sen både per och jag opererades har det varit bara stress, och sen precis lagom när stygnen togs blev det en nu operationstid, och per åkte till Thailand. 
Det har varit annan stress och påfrestning  inom familjen med som kan spela roll. Ekonomin pga tänderna.. ja, det är inte omöjligt att det beror på det, men jag känner mig inte stressad och påverkad psykiskt. Kan det bli såhär ändå då? Ja! Säkert!
Jag ska avvakta och se om detta släpper av nu när Per kommer hem, annars kanske det behövs kollas upp. 
Jag har inte hållt igång fullt ut med träningen heller sen jag opererades då jag inte haft barnvakt och inte heller orkat. Jag kanske behöver röra mig mer.. 
många frågor, och inga svar som vanligt.. 
ska försöka slå bort det men det är inte lätt jag känner av det så pass som jag gör kvällstid. 

Annars har kvällen varit bra, nellie har lekt med kompisar, vi har tjafsat lite om tiden som hon skulle hem. Det är inte lätt alltså, jag vet inte vilka gränser man ska dra?! De är 1 år äldre, skiljer det mycket då i hur länge osv man får va ute/uppe om helgerna?
Vi får testa oss fram helt enkelt... ❤️
Nu sover barnen iaf, jag ska ta mig nåt och äta sen ska jag sova med. Så nästa dag kommer snabbare! 

Nellie mätte sig hemma här i morse, vet inte om vi gjorde rätt men OM vi gjorde det har hon vuxit en hel del igen, hjälp alltså.
Nu är älskade fina Jossa omvuxen ;) och lite därtill. 
Inte konstigt hon haft ont och kryp i benen sista tiden då.
Älskade Nellie. ❤️
Vi är väldigt lika, lite för lika ibland, eller oftast kanske. Men nu försöker jag mötas upp halvvägs, kanske ännu längre, du också. Och vilket resultat det gjort. 
Jag älskar dig nåt så otroligt och jag vill finnas här, alltid, vid din sida. 

(null)


Hemma dag

Har fått mycket gjort iaf. 
Adrian är inte alls pigg, vill inte äta nånting, hostar och snorar och har sån astma. Han kan inte prata en mening utan att bli andfådd. 
Han klagar på magont men det beror nog på hostan mest och sen kanske allt slem och snor som kommer ner i magen. 
(null)

Det har varit mycket vakentid inatt, pga astman och hostan. Tack och lov har Nellie sovit ändå. ❤️ hon har sovit hårt och vaknade när klockan ringde i morse. 
Fick hjälp av Jon att köra Nellie så Adrian kunde ligga kvar.

Nu har vi pratat med Per, de är lediga idag och i morgon. Resan hem startar kl 17 (deras tid) från hotellet i morgon. Vet inte riktigt när flyget går men de landar på morgonen på lördagen iaf. 
Segt att vänta hela dagen i morgon på att få börja resa. 
Men skönt vår tid, här är inte klockan så mycket innan han börjar resa hem. 

Nellie ska ha med en kompis hem idag. De ska gå själva hem efter mellanmålet. Det skulle de gjort om jag jobbat med men nu är vi hemma. 
 Jag passar på att tvätta nu, har duschat och lite med. Ska snart platta håret lite tänkte jag, blir sån jäkla volym när jag fönar. 

Ska försöka få i Adrian nåt att äta med, det går inga vidare tyvärr..  plutt! ❤️

(null)


Fel dag!

Var helt säker, när jag pratade med Per idag att det var torsdag idag! Skit också! Är ju bara onsdag...  men nu är snart denna dagen gjord också.

Nellie är på dansen nu och Adrian duschar, han älskar att duscha, på det allra varmaste med, en annan skållas i den värmen. 
Adrian är jättejobbigt hosta vilket resulterar i att hans astma inte är så bra heller. Vi får se hur natten blir nu. Tempen ligger lite högre än normalt men ingen feber än iaf.

Är hockey idag med, men det ser vi nog inte, kanske på tvn hemma. Det blir för sent att dra med barnen dit. Adrian somnar allt som oftast nu vid 20-tiden. Och Nellie kommer va trött idag med, de har simmat med skolan och sen stress hem efter fritids för att åka och dansa med. 
Nu när hon kommer hem ska läs-läxan göras. Sen är det chill fram till läggdags! Kämpigt

Gårdagen var hemsk, allt var jobbigt. 
Vet egentligen inte varför, men saknaden överöste mig kanske. 
Skillnaden nu är att jag tillåter mig att ha en jobbig dag, då är det oftast bra dagen efter igen. 
Jag grät så mycket igår men lät mig göra det. Jag bokade av mitt träningspass då jag inte alls var i skick för att träna. Jag ville bara va med barnen. 
Så fort jag avbokat och kom hem mådde jag bättre. Jag bröt ihop när jag pratade med per igen såklart men jag kan inte rå för det. 
Jag vill ju prata med honom och se honom via FaceTime med såklart men igår blev det så jobbigt.
Men som sagt, ångesten och allt försvann sakta men säkert under kvällen. ❤️ pappa och Emma kom en stund med och åt mat med oss.  

Idag känns det bättre, jag vet inte varför det blev som det blev igår. Och jag ska försöka inte fundera heller.
Man har dåliga dagar ibland.

Och det är inte jättejobbigt hemma heller, barnen är helt underbara och allt flyter på, just nu är det saknaden som tar över helt. Galet! 
Är ju underbart att jag saknar så mycket, ❤️ men just nu är det jättejobbigt. Jag är inte hel, typ..
Men som sagt, det känns bättre idag och jag har både pratat och sett per, utan att bryta ihop. Kom en tår eller två under en viss stund bara men jag lyckades bita ihop och det är inte alls lika jobbigt idag. 

Han kommer snart hem, jag vet det. 
Men just nu känns det som en evighet, 4 dagar. Haha! 
Jag vet egentligen inte ens varför jag klagar, kanske är därför det blir lite jobbigare med, att jag känner mig "dålig" som klagar. Jag vet inte.
Allt går ju bra, visst är jag trött, men det tycker jag man får va, det går i ett hela tiden, så när barnen somnat blir det ingen egentid uppe sen, jag lägger mej ganska snabbt efter. 
Jag försöker spara energi så jag kan sitta uppe med min älskade man sen när han är hemma. ❤️
Igår somnade jag sent, blev stressad över att Per och de kom hem precis och klockan är sex timmar mer där borta liksom. Typiskt mig och stressa upp mig över det. Haha! Framför allt när allt var som det var igår med. 
Han får sköta sig själv, han lägger sig ju när han vill, blev bara nån inre stress just igår. 
Annars har jag faktiskt inte brytt mig nåt nämnvärt, han får ta sitt ansvar där borta, jag kan ju omöjligen ha kontroll så långt hemifrån. ;) 
Har ett kontrollbehov som sakta men säkert försvinner mer och mer. Härligt!
Allt kommer ju inte försvinna, men tänker att lite är säkert bra och ha kvar. 

Jag har lärt mig prioritera och lägga energi på det som ger mig nåt, har brytt mig och lagt så mycket energi på riktigt onödiga saker innan, detta har såklart min medicin styrt upp till största del, men jag följer med och jag hanterar det precis som jag önskat att jag skulle kunnat gjort innan. 

Ska köra igång igen nu, sen ska barnen hämtas, nellie har läxa, brukar dela upp allt på tre dagar men nu pga andra planer i veckan måste allt göras idag, direkt efter skolan. 
Ska bli intressant om hon är lika förstående med det när hon hämtas sen. Igår var det såklart helt ok att göra så, men brukar oftast glömmas till dagen läxorna gäller. Tror det är vanligt i den åldern. 

❤️

(null)

Kolla vilken bild som kom på mailen igår! Så stor han blev helt plötsligt! Älskade lilla Adrian! 

Dåligt med sömn

Sover så dåligt om nätterna nu, vaknar och känner mig pigg och hungrig och allt möjligt, trodde klockan var betydligt mer inatt när jag vaknade pigg men hon var exakt 00.00.

Somnade om efter mycket om och men och har sovit ok sen dess iaf. 
Barnen har sovit bra iaf, det är huvudsaken. De la sig frivilligt igår, nellie var iväg med kompisar hela dagen och Adrian hade hockeyskola, sen var de på allmän åkning en stund med tillsammans med kompisar, jag tränade under tiden, sen hade Emma barnen tills jag tränat klart. Så tacksamt! 
Idag har jag bokat på mig ett step-pass. Får passa på när barnvakt erbjuds. ❤️

Ska försöka städa av idag, dammsuga och torka av lite. Sen är det läxor och middag också. Denna dag går nog snabbt den med! 

Nu är vi inne på samma vecka tills P kommer hem iaf. Måste försöka se det positiva i det negativa. Visst?! 

Dåligt med sömn

Sover så dåligt om nätterna nu, vaknar och känner mig pigg och hungrig och allt möjligt, trodde klockan var betydligt mer inatt när jag vaknade pigg men hon var exakt 00.00.

Somnade om efter mycket om och men och har sovit ok sen dess iaf. 
Barnen har sovit bra iaf, det är huvudsaken. De la sig frivilligt igår, nellie var iväg med kompisar hela dagen och Adrian hade hockeyskola, sen var de på allmän åkning en stund med tillsammans med kompisar, jag tränade under tiden, sen hade Emma barnen tills jag tränat klart. Så tacksamt! 
Idag har jag bokat på mig ett step-pass. Får passa på när barnvakt erbjuds. ❤️

Ska försöka städa av idag, dammsuga och torka av lite. Sen är det läxor och middag också. Denna dag går nog snabbt den med! 

Nu är vi inne på samma vecka tills P kommer hem iaf. Måste försöka se det positiva i det negativa. Visst?! 

Stressig morgon

Vad annars, vi sov lite längre idag och åt frukost utan stress. 
Sen gick nellie och mötte en kompis lagom när jag och Adrian skulle åka på hockeyskolan, vi skulle va lite tidigare idag så vi kunde få hjälp med hans nya klubba, jag vet inte hur lång den ska va eller nåt så det skulle vi be om hjälp med där..
Precis under påklädning hemma ringde Per och det gick väl sådär sen med vad som skulle med osv..
Vi åkte till ishallen och kom på där att vi hade glömt vatten flaskan.. hem snabbt igen och sen stressa tillbaka, vi hann! Och vi fick hjälpa med klubban med, så Adrian var nöjd idag. ❤️
Jag har handlat precis och kommit tillbaka till ishallen igen. 
Så roligt och titta på barnen, deras utveckling alltså!

Sen ska jag åka och tvätta bilen, Sandra ska hjälpa mig då jag inte vet hur man gör riktigt och jag blir lite stressad lätt idag. Haha!

Dagen kommer gå i ett! Emma ska laga mat till oss och sen ska jag träna. 
Ska ha Chips&dip mys med barnen ikväll sen har jag lovat. ❤️ skönt och träna på söndagarna, det är en tidigare tid då.
Mycket av kvällen är kvar då.

Men som sagt, det är bra och ha och göra om dagarna, då går det snabbt. Nu är vi snart inne på den veckan Per kommer hem iaf. Även om det är i slutet av denna veckan. ❤️

En ny dag

Dagarna går, sakta, nu är det åtta dagar kvar. 
Det har gått jättebra dessa dagar ändå. Det jobbiga är när barnen, mest Adrian blir ledsen och saknig, då börjar han tänka på andra saker med som till exempel katterna med, och då har han massa frågor, är nog nåt med åldern kanske, massa funderingar och frågor. 
Älskade skrutt! ❤️

Nellie är på övernattningskalas inatt så det är extremt ensamt i huset idag. Adrian är nog extra saknig pga att nellie är borta med, blir nog mer påtagligt kanske.

Vi har myst och tittat på Nils Karlssons Pyssling, efter önskemål från Adrian. Nu myser vi i sängen en stund. 
Han ska snart sova, jag sover då med, så är denna dag slut med snart. 
I morgon är det fullt upp hela dagen. Och då har vi ändå ställt in tjejhockeyn eftersom nellie sover borta. 
Samtidigt är det skönt och ha och göra med, då går tiden snabbare. 
Ska försöka hinna träna i morgon med, har hit på söndag. 

Saknar båda mina stora idag, känner mig halv. ❤️ jag vill ha min familj nära. Samtidigt så vet jag att de har det bra, och jag behöver träna på detta, delvis att sakna men också släppa kontrollen. Och de senaste gångerna har det gått bra. 
Ska lägga ifrån mig telefonen nu och njuta av Adrian-tiden!

Trevlig helg!

(null)


Evighet

Idag, tidigt i morse åkte Per med fler till Stockholm/Arlanda, för att sen kl 13.30 bege sig mot Bangkok och sen vidare till Krabi, AoNang. 
Jag har lyckats bita ihop hela tiden, fram tills i morse, jag åkte hem efter att barnen var lämnade. För att kunna låsa så Per kunde lämna alla nycklar hemma. 
Grät och grät och grät! Så fruktantsvärt jobbigt! Vi ses ju snart igen, jag vet det, men ikväll känns det som en evighet till nästa lördag. 
Vore ju konstigt om jag inte tyckte det var jobbigt. 
Det jobbigast är nog flygresan, jag kollar planet hela tiden, vart de är osv. När de har landat kommer jag kunna slappna av lite mer iaf, tror jag! 

(null)

Här är han nu, i skrivande stund.

Det finns saker hur nu som gör hela denna grej så mycket jobbigare, men jag blir glad att det varit bra idag, ändå, trots allt.
Jag hade en dip på jobbet när Per ringde för att säga att han skulle sätta igång flygplansläge. 

Annars har det ändå gått bra, onsdagar är stressiga så det har gått i ett. Och jag har haft människor som ringt och kollat läget och även varit här. Så tacksamt. ❤️

Nu ska Adrian strax sova, han har varit på bio och teater idag, långt och gå och han är väldigt trött nu. Nellie har haft simning i skolan och direkt efter har hon haft dans. Jag hoppas och tror att hon är trött med ikväll, jag kommer inte sitta uppe, jag kommer vara mes barnen och somna, kommer inte kunna somna men ska ligga i sägnen iaf, och tyckte liiite synd om mig själv, som är ensam. Och som har väldigt ont i huvudet idag. 

I morgon efter jobb och middag ska jag på step. Det behövs, blir både piggare och en gladare mamma då tror jag. 
Pappa och kanske mamma ska komma och ha barnen då. Adrian ska ju läggas precis då.
Han frågar ofta efter pappa, plutten, han grät och saknade honom massor när han var borta fre-sön förra gången. 
Det är nog det jobbigaste, se barnen ledsna och sakniga, då blir jag skör med. 
Men tänk nästa lördag när han kommer hem! Hur lyckliga kommer inte vi alla va då?! ❤️❤️ jag försöker verkligen se det positiva, men ibland, som ikväll, är det lite svårt. 

Ska krama mina barn extra mycket ikväll. 

(null)

Jag saknar dig redan Per, jag mår inte bra utan dig, känner mig inte hel. Du är pusselbiten som håller mig komplett. ❤️


Damp-Anna

(null)

Haha! 
Idag tog jag bort stygnen i Linköping! Får äntligen träna då allt såg bra ut!
Blev så glad så ville boka ett pass direkt! Var fullt överallt men sen var det två av-hopp på steppen så bokade det direkt. 
Så nu sitter jag och laddar för att svettas massor! Galet att jag kan va så glad för det! Underbart!!

Jag har en ny operationstid nästa år i slutet av januari. Visdomstanden som växer vågrätt mot tandraden ska bort då. Blä!
Men de förstod att jag ville ha en paus nu ett tag, både pga det fysiska, psykiska OCH ekonomin. 
Per har en tid samma dag med röntgen och lite så då får han va mitt stöd den dagen. ❤️

Mår dåligt i magen, eller inte dåligt, en dålig känsla, men det kommer bli bra. Per är hemma i morgon med sen åker han. 
Idag fick vi reda på att de missförstått när de kommer hem, så det blir en dag längre.. skit samma kanske ni tänker, om det är 11 eller 12 dagar.. men för mig känns det som en evighet, när man planerat att han är hemma från fredag och hela helgen men nu kommer hem sent på lördagen istället. Så tråkigt!
Men det är ju som det är.
Denna gång kommer det vara extra tufft pga saker jag inte alls kan gå in på här men jag vet att vi klarar det. Saknad är bra, visst? ❤️
Har lyckats få till så jag får lite egentid med torsdag och söndag denna veckan tack vare familjen. Kommer gå bättre om jag får komma iväg lite med.

Är trött i huvudet, har varit nervös inför denna dag, sen blir jag seg av att köra långt och sen har det varit samtal som dragit upp saker som är lite extra jobbigt ibland. 
Men det släpper sen, ska steppa bort det! 
Tjofff!!!!


Härlig lördag

Dagen har varit bra! Jag vaknade jätte tidigt men låg kvar i sängen en stund, vilket resulterade i att jag somnade om och vaknade alldeles för sent, med huvudvärk dessutom. 
Men den botade jag med kaffet på morgonen.
Har haft långkok på spisen hela dagen, så gott! Per behöver lite husmanskost nu när han ska iväg och äta thaimat ett antal dagar. 

Jag har hunnit med en långpromenad med Linda idag igen, så härligt, tur vi är spontana båda två och bor så nära. Har hunnit med många promenader denna veckan, nu hoppas jag allt ser bra ut på måndag när stygnen ska tas så jag kan träna igen! Jag har bokat pass försäkerhetsskull så det inte blir fullt, men måste hitta barnvakt också, men får jag träna kan jag försöka fixa stationer hemma också. 
Det blir bra!

På tal om promenader, när Linda och jag var ute och gick i torsdags såg vi, är nästan helt säker iaf, på hur folk langar nu för tiden. De åker och ställer en flaska nånstans, denna gång i svängen vid spåret vid lunden, sen går barnen och hämtar den. 
Denna gång hann vi först och jag såg direkt att det var en spritflaska med sprit i, De hälldes ut såklart och några minuter efter kom det två grabbar och tog flaskan. Tom!
Vem som helst hade ju kunnat ta den flaskan, nog så illa att de pojkarna tog den men ändå, förstår ni hur jag menar! Vidrigt!
Flaskan låg senare inslängd i dungen mellan vägen och lunden.. 
ska försöka hålla kolla mer när vi går nu. 

Nu ska barnen i säng, det är hockeyträning för båda två imorgon, direkt efter varandra. 
Brr! 
Jag somnar nog skapligt med! Jag har lite ont i huvudet, biter ihop käkarna nåt så kopiöst när jag sover nu för tiden. Har sånna perioder, så det blir snart bättre!

Godnatt alla!

på rätt väg

vi snorar och hostar och är extra trötta på kvällskanten än men det går åt rätt håll. Alla är på sina "platser" iaf.
Jag får mer och mer ångest då jag räknar ner dagarna tills Per ska åka, till Thailand. Jag veet att det här är så viktigt och jag vill verkligen att han ska följa med. Annars hade jag aldrig ens nämnt att jag tyckte han skulle med. Viktigt viktigt!
 
Idag ska jag till Västervik en vända och hämta hem min mamma. hon har legat inlagd igen, väldigt ledsamt. Det blir oftare och oftare nu känns det som.
 
Annars fungerar dagarna bra, jag är så stolt över mina barn, nellie är så duktig och klarar så mycket nu, jag hoppas det fortsätter i detta spår länge och att vi slipper tjafs och tråkigheter. Tjafs lär det väl alltid vara, men att det håller sig som det gör nu.
 
Har en lugn helg framför oss med bara pappamys! Barnen har hockey träning med men den är bara rolig att titta på!
Bara vi håller oss friska, den här jäkla magsjukan håller på än, överallt känns det som! Blä! Men det kunde va värre, jag är glad så länge vi klarar oss.
 
rasten är slut, nu måste jag jobba igen!

Segdraget

I lördags, igår blir det förstås, vaknade nellie och jag genomförkylda, nellie hade feber hela dagen och på kvällen steg den rejält. Jag hade väldigt mycket energi på morgonen och förmiddagen vilket var länge sen. 
Så Adrian och jag åkte och tittade på grabbarnas hockeymatch bl.a. 
sen skulle jag hämta ut medicin, har haft riktigt dålig koll nu när jag varit sjuk så upptäckte att jag inte har mer kvar på måndag  morgon! Skit!
Inte en tanke på att det var stängt överallt igår heller. Så måste till apoteket i morgon bitti så fort det öppnar! Kommer va en konstig känsla utan medicin på morgonen. Haha!

Framåt eftermiddagen kröp sig febern på mig med, inga höjder men nog så jobbigt! 
Känns inte som att det varit riktigt bra sen Adrian hade magsjuka.. drygt! 
Men man kan ju hoppas att vi haft vårat nu då.

Per vaknade med jätteont i halsen idag, såklart. ❤️ 
Han och Adrian är på tkh nu och jag tvättar och städar och förbereder Adrians packning tills i morgon. Allt är tvättat nu!
Får se nellie mår idag, om hon blir hemma hela dagen i morgon eller om hon kanske bara går i skolan och skippar fritids. Vi får se hur der är under dagen. 
Vore bra om hon kunde gå i skolan iaf.. 

Om jag orkar kanske jag ger mig ut och går en sakta promenad. Känner att jag behöver komma ut och sen vill jag ha frisk luft med. 
Ska invänta Per och Adrian bara. 

Ska fortsätta styra runt. 

Söndag, med liiite ångest, bara lite.

Höstlov

Detta höstlov blev inte riktigt som tänkt. Nellie har hunnit leka med lite kompisar men alla utflykter blev inte av. 
Jag har fortfarande ont i halsen men liiite bättre kanske. Nellie är pigg och som vanligt idag. Hade inga andra misstankar heller. Hon har en dag dålig oftast!

Vi har planer på alv ikväll. Se höstkalaset och sen Ronja-teatern vid 18. 
Nu blir det inte hela familjen då nellie ska till hagadal på disco. Velade fram och tillbaka om hon skulle få åka, men nu är det bestämt så. Hon kommer få jätteroligt!
Och under tiden hon är där får Adrian göra vad han vill på alv. Det blir bra!
Mysigt att strosa där.

Tvättar alla grejer som varit på snövit idag, alla ska hem och tvättas då de ska ångas och rengöras rejält där idag. Inga barn får vara där inne idag. Skönt att de gör nåt åt det men frågan är om det är värt det?! 
Det kommer garanterat komma tillbaka, så länge inte alla respekterar tiderna. Nu är tiden förlängd till 72 timmar till och med men det är ju ingen som vet hur det sköts heller. Det är det ju aldrig.
Hur som så hoppas jag såklart att det vänder nu! Och magsjukan som härjar där försvinner! 

Skönt med fredag! 
En lugn helg, på söndag om barnen fortfarande mår bra ska båda träna hockey. Kommer bli en kylig söndags förmiddag! Ska pälsa på mig rejält denna gång! Blir kallt att sitta och titta så många timmar. 

Har äntligen kunnat börja äta lite igen, delvis har jag inte kunnat för operationen men nu har halsen satt stopp för det. 
Men nu tar jag små steg framåt och hoppas denna en och en halv vecka går snabbt så jag får veta om allt gått bra, om jag kan äta som vanligt och börja träna och gå upp i vikt! Lite skrattretande faktiskt, har inte velat annat än att gå ner i vikt innan nu men hann komma till den vikten jag ville innan operationen och Nu har det passerat lite för mycket under mot vad ville.  Ska göra vad jag kan för att äta upp mig sen och försöka hitta motivationen att träna igen och bli så stark som jag kände att jag faktiskt hade blivit. Enligt alla så kommer man tillbaka snabbt igen efter ett uppehåll! 

Nu ska jag dricka morgonkaffe och sen kommer Emma hit en stund. 
Nellie ska packa badväska och sen blir det chill tills tvättmaskinen är klar. 

Halsont

Har så jävla ont i halsen och har haft sen i måndags nu. Tror att det ska va helt fullt med beläggningar bak i halsen med tanke på hur ont jag har och hur grötigt jag pratar, men det har jag inte.
Kan inte äta och inte svälja salivet, så jobbigt!
Vet inte om det är nåt virus eller om det beror på operationen.. troligtvis annat virus.
Adrian har ju haft feber i helgen, men han snorar och hostar massor. Det gör inte jag alls. Bara halsont.
Är det virus brukar det vänta efter fjärde dagen sägs det så jag hoppas på det.
Nellie kom hem igår med magont och halsont mest halsontet är värre idag på henne med. Stackarn. Har hon samma som mig är det inge kul.
Adrian har fått sån hemsk hosta och har jobbig astma så jag och barnen är hemma idag. Jag känner mig piggare fysiskt idag iaf. Så det kanske vänder snart. 

Vi skulle jobbat idag och i morgon, men eftersom det är som det är blir det nog inte så, tempen pendlar värre än jag vet inte vad på alla tre med. Märkligt!

Jag har kunnat äta idag! Vanlig mat, lite iaf! Hur underbart!! 

Har haft Emma här en stund nu, hon har underhållet oss, både jag och Adrian skattade massor. ❤️ underbar ❤️

Är rastlös i huvudet men inte i kroppen. 
Ska iväg ikväll en sväng och få hjälp att läsa min journal. Jag har lite svårt att fatta allt som står. Får se om jag fattat rätt. 
Intressant är det iaf. 

Per jobbar idag, har har varit föräldraledig mån-ons. Blev inte riktigt som vi tänkt oss men det blir det sällan. Man får gilla läget. Det kunde va så mycket värre.
Och just nu ska jag verkligen inte klaga. 
Vi har lite förkylningar och diverse, men det finns värre saker. Jag tänker på en vän extra mycket nu dessa dagar och håller tummarna. ❤️

Ska sätta igång en film, då håller sig barnen lugna. 

(null)


RSS 2.0