Snart snart snart

(null)

Det röda planet! Där är Per! I morgonbitti kl halv sju landar han på Arlanda!
Det är en underbar känsla! 

Dagen idag då, den har varit bra! Jag har vabbat, Adrian har varit feberfri sen förmiddagen iaf. Och hostat mindre med, astman är jobbig än dock. Men han har varit piggare sen igår, mycket piggare!

Vi har storhandlat och sen när Nellie slutade skolan plockade jag upp henne och Tilde för att åka till stan, nellie ville som sagt handla lite kläder för pengarna hon fått från jultidningarna. 
Var mycket rea så hon fick mycket fint, vi fikade på bakfickan med, där fick Adrian ett utbrott, han var så trött stackarn, men ändå ok att bete sig så för det, men efter fikan fick han lite energi igen så vi gick och köpte nya skridskor till honom. 
De gamla är för små och knappt använda. De växer ur skridskorna snabbt alltså och de hinner därmed inte användas nåt nämnvärt heller. 

Sen har vi hängt med Emma. Jag har haft huvudvärk men har haft det sen igårkväll men lyckats hålla det under kontroll med alvedon. 

Har sen nån vecka tillbaka hade domningar i vänster sida av kroppen. Otäck känsla, jag kan få så precis innan migränanfall men har inte fått nåt anfall, man kan tydligen få sån "aura" som det kallas utan huvudvärk med men det har jag aldrig varit med om innan. Och inte såhär många dagar. 
Jag har liiite sån känsla hela dagen men det blir värre framåt eftermiddagen, handen är helt borta i stort sett, klarar inte av att hålla i tyngre saker, då tappar jag det. 
Känner ingen smärta, bet lite i handen idag och kände ingenting, märkte att det gått hål också. 
Fattar inte vad det är, kinden somnar/domnar också en hel del.. men det vet jag inte om det gjort till och från sen operationen, svårt och säga det.
Detta kan framkallas av stress och det kanske beror på det? 
Sen både per och jag opererades har det varit bara stress, och sen precis lagom när stygnen togs blev det en nu operationstid, och per åkte till Thailand. 
Det har varit annan stress och påfrestning  inom familjen med som kan spela roll. Ekonomin pga tänderna.. ja, det är inte omöjligt att det beror på det, men jag känner mig inte stressad och påverkad psykiskt. Kan det bli såhär ändå då? Ja! Säkert!
Jag ska avvakta och se om detta släpper av nu när Per kommer hem, annars kanske det behövs kollas upp. 
Jag har inte hållt igång fullt ut med träningen heller sen jag opererades då jag inte haft barnvakt och inte heller orkat. Jag kanske behöver röra mig mer.. 
många frågor, och inga svar som vanligt.. 
ska försöka slå bort det men det är inte lätt jag känner av det så pass som jag gör kvällstid. 

Annars har kvällen varit bra, nellie har lekt med kompisar, vi har tjafsat lite om tiden som hon skulle hem. Det är inte lätt alltså, jag vet inte vilka gränser man ska dra?! De är 1 år äldre, skiljer det mycket då i hur länge osv man får va ute/uppe om helgerna?
Vi får testa oss fram helt enkelt... ❤️
Nu sover barnen iaf, jag ska ta mig nåt och äta sen ska jag sova med. Så nästa dag kommer snabbare! 

Nellie mätte sig hemma här i morse, vet inte om vi gjorde rätt men OM vi gjorde det har hon vuxit en hel del igen, hjälp alltså.
Nu är älskade fina Jossa omvuxen ;) och lite därtill. 
Inte konstigt hon haft ont och kryp i benen sista tiden då.
Älskade Nellie. ❤️
Vi är väldigt lika, lite för lika ibland, eller oftast kanske. Men nu försöker jag mötas upp halvvägs, kanske ännu längre, du också. Och vilket resultat det gjort. 
Jag älskar dig nåt så otroligt och jag vill finnas här, alltid, vid din sida. 

(null)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0