2019

Ser fram emot ett nytt år nu. 

Nyårsafton var lugn, vi firade hos vänner som vi inte firat med innan. Det var väldigt trevligt! Barnen hade jätteskoj, de stora barnen somnade på soffan efter kl 22.30 typ. Och de minsta höll sig vakna till efter tolvslaget, till vi åkte hem. Är lite chockad att Adrian höll sig vaken, och inget tjafs heller. De hade så roligt barnen.
Lilla Emilia va vaken med, de slutade med att hon och jag dansade och gjorde massa barnlekar sista halvtimman för att vi skulle hålla oss vakna. Hon är så himla söt! ❤️
Vi bestämde att testa SMAKs mat, delvis slapp vi laga mat och förberede, och sen kunde vi i stort sett bara umgås istället. Härligt!

(null)

(null)

Jag åt kanske inte jättemycket av maten då jag kanske är lite för kräsen, men de andra åt och tyckte allt var supergott! Glömde fota desserten. 

Vi sov länge och drog oss igår. Så skönt,  nellie lekte med kompisar och vi tvättade och styrde hemma. Alla var lite sega, framför allt Adrian och jag. Det märktes tydligt på våra humör hela dagen. Vi är känsliga när vi är trötta alltså! 
Hoho! 

Idag ska jag till sjukan, sen ska jag hemma igen och byta av Per som ska jobba, sen är tanken att jag ska jobba hela torsdagen. På fredag vet jag inte hur vi gör än, troligtvis är jag ledig och Per jobbar på morgonen. 
Jag ska fara till Göteborg lite nu framöver. 
Jag ska dit nu fredag-lördag, Sen veckan efter ska jag dit ons-fre igen. 
Det blir bra,  och trevligt. 
Förhoppningsvis lär jag mig nåt också. 

Ska försöka bli klar med allt nu så jag är redo att åka. 

(null)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0